Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Työntömastotrukit

Työntömastotrukit

Työntömastotrukit – ketteriä ja tehokkaita

Työntömastotrukkimme ovat vakuuttaneet jo yli 60 vuoden ajan luotettavuudellaan ja tehollaan maailman eri varastoissa. Erityisesti ahtaissa tiloissa työntömastotrukit pääsevät oikeuksiinsa – sillä kompakti rakenne ja erinomainen nostokyky yhdistyvät niissä onnistuneella tavalla.

Työntömastotrukin periaate

Työntömastotrukeilla on kaksi suurta vahvuutta: ensinnäkin niiden kompakti rakenne ja toiseksi huomattava nostokorkeus, joka on jopa 13 000 millimetriä. Ottaessaan kuorman työntömastotrukki työntää mastoaan eteenpäin, kunnes haarukat ovat vapaina trukin edessä. Tätä kutsutaan työntöliikkeeksi. Sitä seuraa niin kutsuttu vetoliike, joka vetää tavaran kuljetusta varten etu- ja taka-akselin välille. Tämän periaatteen ansiosta trukin kokonaispituutta on voitu lyhentää, mikä tekee siitä erityisen ketterän. Lisäksi se parantaa trukin ajovakautta ja vähentää vastapainoilla tasapainottamisen tarvetta. Työntömastotrukkimme kuljettavat tällä tavoin nopeasti ja varmasti jopa 2,5 tonnin painoiset kuormat määränpäähänsä.

Sähkökäyttöinen työntömastotrukki: Ahtaiden hyllyvälien asiantuntija

Mitä kapeammat käytävät, sitä enemmän hyllyjä mahtuu samalle pinta-alalle. Sisälogistiikassa kannattaa siis panostaa optimaaliseen tilan käyttöön, johon kuuluvat kapeat hyllyvälit. Juuri täällä sähkökäyttöisten työntömastotrukkiemme osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Sillä työntömastonsa ja sen mahdollistaman kompaktin kokonsa ansiosta ne liikkuvat vaivattomasti myös ahtaissa hyllyväleissä. Työntömastotrukit pystyvät kiihdyttämään erityisen nopeasti, ja myös niiden nosto- ja työntönopeudet ovat korkeat. Näin ne takaavat hyvän työskentelytehon. Monipuoliset varustelupaketit Efficiencystä drive&liftPLUSiin auttavat mukauttamaan trukin yrityksen vaatimuksiin ja varastojärjestelmien ominaisuuksiin. Näin lavojen käsittely käy nopeasti – suurissakin nostokorkeuksissa – ja pitkät matkat taittuvat suurilla ajonopeuksilla.

Työntömastotrukit sisä- ja ulkokäyttöön

Lukuisien erilaisten nostokorkeuksien ja kantavuusluokkien lisäksi työntömastotrukkivalikoimamme sisältää myös erilaisille alustoille soveltuvia trukkeja. Jos käytät trukkejasi sekä hallissa että ulkotiloissa, kannattaa esimerkiksi panostaa Super Elastic -renkailla varustettuun ETV C16/C20 -malliin. Se takaa sähkökäyttöisille työntömastotrukeille hyvän ajoturvallisuuden jokaisella alustalla – olipa kyseessä sitten sileä betonilattia tai muhkurainen asfaltti. Lisäksi se voidaan varustaa hytillä ulkokäyttöä varten. 

Kustannuksien laskeminen työntömastotrukin avulla

Sähkökäyttöiset työntömastotrukkimme tuovat mukanaan lukuisia teknisiä ja ergonomisia etuja. Niihin kuuluu myös innovatiivinen teknologiamme energian talteenottamiseksi jarrutuksen yhteydessä, joka laskee huomattavasti energiankulutusta. Näin voit laskea käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä jopa 20 prosenttia. Tehokkuutta ja turvallisuutta parantavat myös lukuisat ohjaus- ja hallintatoiminnot: esimerkiksi erilaiset ajo-ohjelmat, PIN-koodin syöttämiseen perustuvat käyttöoikeudet sekä korkeuden esivalinta.
 

Työntömastotrukkien vaihtohyvityskampanja

Työntömastotrukit, tutustu koko valikoimaamme:

Asiakaspalvelu

Myynnin Palvelunumero

Ota yhteyttä
TYÖNTÖMASTOTRUKKI 1,6 T

Maailman ensimmäinen työntömastotrukki, jossa on täydellisesti integroitu litium-ioniakku.
 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?