Yhteydenottolomake
Uutiskirje
ESE120_Grauer_Hintergrund_1920x800_Pixel

Seisten / sivuttain istuen ajettava lavansiirtovaunu 2,0 t

  • 125 mm
  • 2 000 kg
  • Sivuttainen ajoasento ergonomiseen työskentelyyn
  • Ihanteellinen kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen sekä pitkille matkoille
  • Sähkökäyttöisen ohjauksen ansiosta vaivaton käsittely
  • Suuri nopeus ja tehokas kiihtyvyys
  • Näyttö, jossa ohjausasennon näyttö ja ajo-ohjelman valinta

ESE 120

Kestävät ja viihtyisät sähkökäyttöiset ESE-lavansiirtovaunut soveltuvat ihanteellisesti raskaiden kuormien kuljetukseen keskipitkille ja pitkille matkoille sekä kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen. Koska kuljettaja istuu poikittain ajosuuntaan nähden, näkyvyys on ihanteellinen joka suuntaan ja työskentely on rentoutuneempaa. Ratkaisusta on hyötyä etenkin toistuvien ajosuunnan muutosten yhteydessä, jota tukee myös sähkötoiminen ohjaus. Optimoitu ergonominen ohjaamo ja vaimennettu jousitus vähentävät käyttäjään kohdistuvaa kuormitusta. Taittuviin ajotasoihin on lisävarusteena saatavana jousitus, joka suojaa käyttäjää iskuilta. Tehokas moottori pitää huolen riittävän suuresta nopeudesta ja tehokkaasta kiihtyvyydestä. Lisävarusteena saatavan Jungheinrichin litiumionitekniikan ansiosta nämä oivalliset voimapakkaukset ovat aina käyttövalmiudessa, myös monivuorokäytössä. Sen takaavat lyhyet varausajat ja nopea välivaraustoiminto.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

ModelMaximum
Load Capacity
Maximum
Lift (h3)
Travel
Speed
Overall
Length
Battery
Voltage

ESE 120

2000 kg

125 mm12,5 km/h2024 mm24 V

Onko sinulla kysyttävää?