Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Keräilytrukit (1)

Keräilytrukit

Tehokkaat keräilytrukit

Keräily on työtä, jossa ihmisen ja koneen on toimittava saumattomasti yhdessä. Keräilytrukkimme eivät ainoastaan paranna keräilynopeutta jopa yhdentoista metrin korkeuteen saakka. Ne takaavat lisäksi paremman ajoturvallisuuden ja tehokkuuden – myös erittäin vaativassa käytössä.

Korkeussäädettävät ohjausyksiköt, PIN-aktivointi ja yksilölliset ajo-ohjelmat alhaisista suurille nopeuksille parantavat sekä työn laatua että käyttäjän mukavuutta. Korkeakeräilytrukki ja matalakeräilytrukki osoittavat arvonsa erityisesti vaativassa käytössä. Ja sähkökäyttöiset keräilytrukit jaksavat putkeen useita työvuoroja lyhyiden akunvaihtoaikojen ansiosta. 

Keräilytrukki kätevillä lisätoiminnoilla

Keräilytrukkimme mukautuvat erityiseen logistiikkaprofiiliisi tarjoamalla useita eri mukautusvaihtoehtoja, joista voit valita tarvitsemasi. Talutuskäyttö helpottaa esimerkiksi tavaroiden nopeaa noutamista keräilypaikkojen ollessa hyvin lähellä toisiaan. Tai kuormarunkoon kiinnitetty optinen anturi voi laskea lavat automaattisesti sopivalle työskentelykorkeudelle. Paranna työntekijöidesi tehokkuutta ja turvallisuutta myös monilla muilla lisätoiminnoilla, autamme sinua mielellämme valitsemisessa. 

Onko sinun siirreltävä tavaraa usein toiselle hyllytasolle ja sieltä pois? Keräilytrukkimme auttavat sinua suoriutumaan työtaakastasi mahdollisimman nopeasti: hydraulisesti nousevan ajotason avulla, joka takaa vaadittavan nostokorkeuden. Taso ohjaaminen tapahtuu mukavasti jalkakytkimellä. Lisäetu: askelman ja kaiteen ansiosta voit työskennellä vaivattomasti ja turvallisesti myös korkeilla hyllytasoilla. 

Vankka rakenne takaa turvallisen keräilyn

Koko sähkökäyttöisten keräilytrukkiemme tuotevalikoimaa leimaa niiden äärimmäisen vankka rakenne. Tämä huomaa erityisesti trukkien kantavuudesta: Matalakeräilytrukkimme voivat nostaa jopa kolme lavaa ja jopa 2,5 tonnin kuorman 2,4 metrin pituisilla haarukoillaan. Turvallisuutesi takaavat trukin kahdeksan millimetrin teräsrunko ja etukuomun korotettu etuhelma.

Kuormitettava, turvallinen ja monipuolinen

Laadukas työstö, kestävä rakenne ja erinomainen suorituskyky: siinä resepti, jolla Jungheinrich on nostanut menekkinsä ja asiakastyytyväisyytensä erinomaiselle tasolle ja edennyt niiden ansiosta matalakeräilytrukkisegmentin markkinajohtajaksi.

LUOTU MAKSIMAALISTA SUORITUSKYKYÄ AJATELLEN

Optimaalisen ajo- ja hallintatekniikan ansiosta Jungheinrichin EKS-mallisarja takaa maksimaalisen suorituskyvyn jopa 14 metrin korkeudessa. Nämä keräilytrukit soveltuvat ihanteellisesti sekä kapeakäytäviin että korkeavarastoihin.

Ota hyllyasiantuntijoihimme yhteyttä:

Janne Alanen

Janne Alanen

Liiketoimintapäällikkö

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Max Grotell

Myyntipäällikkö, SWA

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Pavel Jyrkönen

Projektipäällikkö, varastokalusteet

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Henri Tolvanen

Projektipäällikkö, varastokalusteet

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?