Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Sähkökäyttöiset vetotrukit

Sähkökäyttöiset vetotrukit/materiaalijunat

Sähkökäyttöiset vetotrukit ylivoimaisella vaihtovirtatekniikalla

Sähkökäyttöisillä vetotrukeillamme ja materiaalijunillamme voit kuljettaa tehokkaasti jopa 28 tonnin kuormia niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Innovatiivisen vaihtovirtatekniikan ansiosta trukkimme eivät ole ainoastaan päästöttömiä, vaan myös lähes huoltovapaita, hiljaisia, kompakteja ja tehokkaita.

Olivatpa kyseessä ahtaat tilat tai painava kuorma, sisällä tai ulkona: sähkökäyttöisten vetotrukkiemme avulla olet varustautunut kaikkiin logistisiin haasteisiin. Vetotrukit suoriutuvat tehokkaasti ja joustavasti jopa 28 tonnin painoisista kuljetuksista, aina tavaran vastaanotosta jakelu- ja tuotantoalueelle saakka. Toisin kuin polttomoottorilla varustetut trukit niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Vankka rakenne, jousitetut pyörät ja Super Elastic -vetopyörä takaavat optimaalisen pidon myös sileillä teollisuuslattioilla ja ulkotiloissa. Näin sähkökäyttöiset vetotrukkimme soveltuvat muun muassa ihanteellisesti intralogistiseen käyttöön varasto- ja tuotantohalleissa.

Päästöttömät vetotrukit innovatiivisella vaihtovirtatekniikalla

Päästöttömät vetotrukkimme hyötyvät vaihtovirtatekniikan eduista. Vaihtovirtamoottoreissa on vähemmän komponentteja ja kuluvia osia kuin tasavirtamoottoreissa. Tämä merkitsee sitä, että moottori on lähes huoltovapaa, ja sen käyttökustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat erinomaisen energiatehokkuuden ansiosta. Myös sen ajokäyttäytyminen ja teho ovat paremmat. Nopeat ajosuunnan muutokset ovat mahdollisia ilman tavanomaista "tuumaustaukoa". Lisäksi ajomukavuutta ja turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti curveCONTROL- ja speedCONTROL-toimintojen kaltaisilla automaattisilla hallintamekanismeilla.

Kaistavakaat materiaalijunat varastoon

Yksilöllisten vetokytkinratkaisujen ansiosta vetotrukkeja voidaan käyttää erityyppisten vaunujen kanssa. Käytettävissä on sekä vakiovetokytkimiä (kuten esimerkiksi pistovetokytkin) että mukautettuja vetokytkimiä. Materiaalijunat ajavat asemalta toiselle ennalta määritettyä reittiä pitkin. Ja ottavat ja jättävät kuormia pysäkeillä. Periaatteen ansiosta vähillä trukeilla voidaan kuljettaa paljon kuormia, ja myös ajoajat lyhenevät. Kaistavakaiden materiaalijunien edut ovat selkeät: Vaunut seuraavat tarkalleen radalla, jonka sähkökäyttöinen vetotrukki on valinnut. Näin ne voivat ajaa turvallisesti hyllykäytävien sisällä ja ulkopuolella ja väistää ongelmitta mahdollisia esteitä. Jokaisen vetotrukkimme voi muuntaa kaistavakaaksi materiaalijunaksi varustamalla sen kaistavakaalla aisalla ja soveltuvalla vaunutyypillä. 

Valmiina myös täysautomaattiseen käyttöön

Toimiviksi koetut sarjavalmisteiset trukkimme muuttuvat älykkäillä automatisointikomponenteilla varustettuina ilman kuljettajaa ajaviksi automaattitrukeiksi. Yhteistyössä älykkään ohjelmiston kanssa ne pitävät varaston näin tulevaisuuskelpoisena, yksinkertaistavat prosesseja ja saattavat tehokkuuden täysin uudelle tasolle. Automatisoinnin osaavana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi varten räätälöidyn automaattitrukkijärjestelmän, joka parantaa automaattisesti varastosi taloudellista tehokkuutta. 

Onko sinulla kysyttävää?