Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Matalakeräilytrukit (1)

Matalakeräilytrukit

Kuormitettava, turvallinen ja monipuolinen

Laadukas työstö, kestävä rakenne ja erinomainen suorituskyky: siinä resepti, jolla Jungheinrich on nostanut menekkinsä ja asiakastyytyväisyytensä erinomaiselle tasolle ja edennyt niiden ansiosta tämän segmentin markkinajohtajaksi.

Mallisarjojen 1, 2 ja 3 ECE-matalakeräilytrukit ovat tuoteperheensä todellisia työjuhtia keräilyyn toiselle hyllytasolle asti. Matala- ja korkeakeräilytrukkien välisen siirtymäalueen kattavat Jungheinrichin mallisarjan 1 EKS-trukit, joiden tarttumiskorkeus on jopa 4,60 m.

Ergonominen reitti keräilyn tehostamiseen

Kompakteista mitoistaan huolimatta Jungheinrichin ECE-trukeissa on tilava ohjaamo ja lukuisia käytännöllisiä säilytystiloja etukuomussa ja selkänojassa. Nämä matalakeräilytrukit voivat nostaa jopa kolme lavaa ja jopa 2,5 tonnin kuorman 2,4 metrin pituisilla haarukoillaan. Noston edellyttämän turvallisuuden takaavat trukin 8 mm:n teräsrunko ja etukuomun korotettu etuhelma. Mukauta haluamasi matalakeräilytrukki yksilöllisiin käyttötarkoituksiisi! Lukuisten lisävarusteiden ansiosta voimme taata, että se onnistuu.

Akkuvalikoima monivuorokäyttöön

Laajan, jopa 620 Ah:n akut kattavan akkuvalikoimamme avulla pidämme huolen, etteivät trukkimme hyydy taloudellisessa monivuorokäytössäkään. Jungheinrichin litiumioniakut (240 Ah tai 360 Ah) sisältävät myös nopean pika- tai välivarausmahdollisuuden – milloin tahansa. Selvästi parempi hyötysuhde mahdollistaa myös pitkät seisonta-ajat.
 

Content Matalakeräilytrukki 4

Vain paras on riittävän hyvä yrityksesi varastoon.

ECE:n avulla keräily vain sujuu paremmin.

Jungheinrichin ECE on matalakeräilytrukkien ykkönen. Optimaalisen suorituskykynsä, Red Dot Award -palkitun jetPILOT-monitoimiohjauspyöränsä ja paremman ajomukavuutensa ansiosta ECE vakuuttaa vakiomallisenakin. Älykkäät ominaisuudet, kuten easyPILOT-etäratkaisu, lisäävät keräilytehoa entisestään. Päädyitpä moderniin litiumionitekniikkaan tai perinteiseen lyijyakkuun – valitsemalla Jungheinrichin ECE-trukin pystyt varmasti vastaamaan päivittäisiin haasteisiisi.


ECE:n edut:

Alan ykkönen on vain puhelinsoiton päässä!

Sovi henkilökohtainen tapaaminen.


jetPILOT

Content ECE 4a
Content Matalakeräilytrukki Red Dot 2

Vakiona ensiluokkainen ajokokemus – sen takaavat ECE ja jetPILOT.

Enemmän ajotuntumaa. Enemmän ajoturvallisuutta. Enemmän tehokkuutta ja ajonautintoa. Ne kaikki yhdistyvät toimivassa jetPILOT-monitoimiohjauspyörässä. Jungheinrichin myydyin hallintalaite palkittiin vuonna 2016 Red Dot Design Award -palkinnolla ”parhaimpana parhaista”. Yksilöllisesti korkeussäädettävässä monitoimiohjauspyörässä yhdistyvät kaikki aisa- ja ohjauspyöräohjauksen edut. Se tarjoaa autoista tutun ohjaustuntuman, joten totuttelua ei tarvita.

jetPILOT-edut:

 • Vakiovarusteena kaikissa ECE-trukeissa.
 • Henkilöautoista tuttu intuitiivinen, helppo käytettävyys ja tukeva ote.
 • Niskaan ja selkärankaan kohdistuvan rasituksen pieneneminen kaarreajossa.
 • Käyttö yhdellä kädellä ja ohjauspyörän palautus alkuasentoon automaattisesti.
 • Säätömahdollisuus kuljettajan mittojen mukaan.


Content ECE-kampanja 6a

easyPILOT tekee alan ykkösestä entistä tehokkaamman

easyPILOT-ohjauksella varustettu ECE on markkinoiden tehokkain keräilyratkaisu. Älykkään easyPILOT-etäratkaisun ansiosta kätesi ovat vapaat, säästät aikaa ja voit keskittyä yksinomaan keräilyyn. Valitse tarpeidesi mukaan uusin easyPILOT Follow tai easyPILOT Control. easyPILOT Follow -ohjauksella varustettu ECE seuraa jokaista askeltasi, jotta keräily sujuisi entistä tehokkaammin. easyPILOT Control puolestaan tarjoaa erilaisia innovatiivisia ECE-trukin etäohjausmahdollisuuksia. Niiden ansiosta prosessit yksinkertaistuvat ja keräilyteho paranee jopa 30 %:lla tuntia kohden.

easyPILOT-edut:

 • Lisätehoa työskentelyyn jopa 30 % suuremmalla keräilymäärällä tunnissa.
 • Optimoidut ja yksinkertaistetut keräilyprosessit.
 • Helppo ja intuitiivinen käsittely.
 • easyPILOT- ja jetPILOT-ajokäyttötapojen vaihto ilman siirtymiä.
 • Käyttäjän ja ympäristön kannalta erinomainen turvallisuus sivuilla olevien merkkivalojen, DayLED-päiväajovalojen ja törmäyssuojauksen ansiosta.
 • Hyvä käytettävyys: easyPILOT on saatavana kaikkiin ECE-tuoteperheen trukkeihin.

Content Matalakeräilytrukki 5

easyPILOT Follow – alansa ykkönen aina rinnallasi.

Uuden easyPILOT Follow -ohjausratkaisun myötä varastosi suorituskyvyllä ei enää ole rajoja. Auto-Pairing-yhdistämistoiminnon avulla käyttäjä voi yhdistää itsensä haluamaansa trukkiin tietyksi ajaksi. Sitä varten käyttäjän on pidettävä mukanaan vain easyPILOT Follow Bar -hallintalaitetta. 100-prosenttisen varman yhteyden ansiosta trukki seuraa eteenpäin liikuttaessa automaattisesti aina vain yhtä käyttäjää, myös raskaasti kuormattuna. Näin trukki pysyy aina käyttäjänsä rinnalla ja keräily sujuu optimaalisesti.


easyPILOT Control – alansa ykkösen ansiosta kaikki hallussa.


easyPILOT Control -ohjauksen avulla tehostat tuntikohtaista keräilymäärää vain yhdellä käden liikkeellä. Intuitiivisten easyPILOT Control Bar- ja easyPILOT Control Band -hallintalaitteiden sekä easyPILOT Control -painikekäytön avulla keräily sujuu tehokkaammin. ECE lähtee vaivattomasti liikkeelle, kun Control Bar -hallintalaitetta napsautetaan kaksi tai kolme kertaa. Vapaasti määritettävän, esiasetetun matkan jälkeen ECE seisahtuu automaattisesti ja jää paikoilleen, kun Control Bar -hallintalaitetta napsautetaan kerran. ECE-trukkia voi ohjata turvallisesti myös ranteessa pidettävän Control Band -hallintalaitteen avulla. Kun hallintalaitteen painiketta painetaan kahdesti ja pidetään painiketta painettuna, trukki liikkuu esiasetetun matkan verran ja jää paikoilleen, kun painike vapautetaan. Painikeohjaus täydentää ECE-trukin intuitiivista käyttöä. Kauko-ohjaimen nuolipainikkeiden avulla alansa ykkönen liikkuu eteen- ja taaksepäin – juuri optimaalisesti lyhyitä matkoja silmällä pitäen.


Content ECE Kampagne
Content ECE Kampagne (1)

Jungheinrichin litiumionitekniikan avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyet varausajat. Huoltovapaus. Reilusti alhaisemmat käyttökulut alentavat kalustosi elinkaarikustannuksia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?