Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Uudet trukit

Trukit yhdellä silmäyksellä

Nosta yrityksesi sisälogistiikka uudelle tasolle.

Jungheinrichin yksilöllisesti konfiguroitujen uusien trukkien avulla pidät tavara- ja materiaalivirtasi liikkeessä: tehokkaasti, varmasti ja kestävällä tavalla. Juuri sillä tavalla kuin tarvitset. 

Laadukkaat trukit ovat olennainen osa tulevaisuuskelpoisen sisälogistiikan menestysreseptiä. Missä ikinä sinun onkaan järjestettävä tavaroidesi vaakakuljetus, – joko varaston sisällä tai koko tuotantoympäristössä – olemme mielellämme tukenasi kokeneena valmistajana ja teknologiakumppanina. Haluatko nostaa, pinota, vetää tai keräillä tavaroita? Suositko sähkö-, diesel- vai kaasumoottoria? Vai olisiko haarukkavaunu oikea valinta tarpeisiisi? Yhdessä löydämme vaatimuksiisi sopivan tekniikan: tuotevalikoimamme on laaja ja aina tuliterä. Siihen sisältyvät kaikentyyppiset lavansiirto- ja pinontavaunut, trukit, keräilytrukit, työntömastotrukit, vetotrukit, materiaalijunien vaunut ja hyllykuljettimet. Erilaisten moottori- ja voimansiirtovaihtoehtojen ansiosta löydät valikoimastamme taatusti yrityksesi sisälogistiikan haasteisiin täydellisesti sopivan ratkaisun.

Hyödynnä nyt huippuunsa viritetty vaihtohyvitys!

Vuokratessasi työntömastotrukin meiltä, maksamme vanhasta mistä tahansa trukistasi vähintään 7000€ alv. 0%. Samalla teet yhden ekoteon, sillä huolehdimme koneesi oikeasta ja vastuullisesta hyötykäytöstä kestävän kehityksen nojalla. Vuokratessa kaksi konetta, saat kaksi vaihtoetua. 

Tehokkaat yleistaiturit

Samantekevää, haluatko kuljettaa viinipulloja sisältäviä laatikoita varastosta kauppaan vaiko siirtää työkalut syrjään autokorjaamossa – lavansiirto- ja pinontavaunumme soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Varastoosi sopiva trukki

Trukkimme ovat todellisia monilahjakkuuksia ja suoriutuvat mitä erilaisimmista haasteista. Tarvitsitpa sähkökäyttöistä tai polttomoottorilla varustettua mallia – meiltä löydät aina optimaalisen trukin varastoosi.

Huippuluokan suorituskykyä ahtaissa tiloissa

Työntömastotrukkimme vakuuttavat luotettavuudellaan ja tehokkuudellaan. Erityisesti ahtaissa hyllyväleissä ne asettavat uudet mittapuut, sillä kompaktin rakenteensa ja erinomaisen nostokykynsä ansiosta ne takaavat erittäin hyvän työskentelytehon.

Hämmästyttävät tilaihmeet

Samantekevää, aiotko pinota lavoja vaiko keräillä yksittäisiä tuotteita – kapeakäytävätrukkimme suoriutuvat molemmista vaivattomasti. Ota selvää, mitkä kapeakäytävätrukeistamme sopivat parhaiten varastosi vaatimuksiin.

Varastosi asiantuntijat kaikkiin tilanteisiin

Keräilytrukkimme eivät ainoastaan paranna keräilynopeutta jopa yhdentoista metrin korkeuteen saakka. Ne takaavat lisäksi paremman ajoturvallisuuden ja tehokkuuden – myös erittäin vaativassa käytössä. 

Tehokkaita ja kompakteja

Ne ovat tehokkaita, kompakteja ja lähes huoltovapaita. Sähkökäyttöiset vetotrukkimme ja materiaalijunamme vakuuttavat kuljetuksessa, niin sisä- kuin ulkokäytössäkin.

Kaksi mallia, lukemattomia mahdollisuuksia

Ne ovat vankkarakenteisia, suoriutuvat lähes kuormasta kuin kuormasta, tarvitsevat vain vähän energiaa ja pysyvät aina oikealla reitillä: Jungheinrichin räätälöidyt materiaalijunan vaunut tukevat tehokasta työskentelyä niin tuotannossa kuin varastossakin. 

Tehokas varastointi

Hyvä työskentelyteho, lavojen varastointi ja varastostaotto ilman törmäyksiä – ja tämä kaikki hyödyntäen varastotila optimaalisesti: tämän mahdollistaa shuttle-järjestelmä, jota voidaan myös käyttää lähes jokaisen Jungheinrich-trukin kanssa.

Logistiikkaratkaisut mittatilaustyönä

Jungheinrichin erikoistrukit avaavat eri teollisuuden aloille uusia kanavia kuljetus- ja tuotantoprosessien suunnitteluun: optimaalisesti kunkin tarpeiden mukaisesti, mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. 

Etsitkö Jungheinrich trukkiisi, lavansiirto- ja/tai pinontavaunusi käyttöohjetta? Käytä alla olevaa hakutoimintoa ja etsi oikea käyttöohje tuotteeseesi. Listalta löydät kaikki käyttöohjeet ostamiisi trukkeihin tai varaajiin. Käyttöohjeet ovat ladattavissa PDF-tiedostoina. 

Yhteydenotto

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?