Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Ura

Uramahdollisuudet

Saksalainen Jungheinrich AG on maailman menestyksekkäimpiä sisälogistiikan alan yrityksiä. Alan huipputason työnantajiin kuuluva Jungheinrich tarjoaa loistavia tulevaisuudennäkymiä useissa eri tehtävissä. 

Jungheinrichin tuotteiden ja ratkaisujen avulla logistiikkakeskuksissa liikutetaan päivittäin miljoonia tavaroita. Ilman meitä monikin ostoskori jäisi todennäköisesti tyhjäksi. Kuulumme maailmanlaajuisesti johtaviin trukkien valmistajiin. Niiden ohella kehitämme myös suuria varastojärjestelmiä täysautomaattiset korkeavarastot mukaan lukien. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken: suunnittelusta hyllyjen ja trukkien asennukseen ja ohjelmistokehitykseen sekä huolto- ja rahoituspalveluihin. Ja kaikessa toiminnassamme pidämme mielessämme, että menestyksemme perustuu työntekijöidemme sitoutumiseen ja asiantuntemukseen. Panostamme lahjakkuuksiimme ja ylläpidämme avoimuuden, loukkaamattomuuden ja vastavuoroisen kunnioituksen yrityskulttuuria. 

Avoimet työpaikat

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostiin:

mika.laatikainen(at)jungheinrich.fi

Tutustu tarkemmin haussa oleviin avoimiin työpaikkoihin tästä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Oletko etsimämme henkilö? Hakuaika 18.2. asti

Haemme trukkimekaanikkoa Vaasan alueen kenttähuoltomekaanikon tehtäviin. Työssäsi toimit trukkien kenttähuoltomekaanikkona omissa, sekä asiakkaiden tiloissa Vaasan seudulla. Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi Duunitorin sivulta 18.2. mennessä "Lue lisää" painikkeen kautta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Ota meihin yhteyttä

Yhteydenotot lomakkeella tai puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?