Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Haarukkavaunu

Haarukkavaunut eli pumppukärryt

Haarukkavaunu: kuormituskykyinen ja ketterä

Pumppukärrymme ovat taloudellinen ratkaisu moniin lyhyen matkan kuljetustehtäviin. Valikoimistamme löytyy sopiva pumppukärrymalli kaikkiin vaatimuksiin. Käsikäyttöisten haarukkavaunujen korkea, jopa kolmen tonnin, kuormitettavuus ja helppo käsiteltävyys hyvinkin ahtaissa tiloissa tekevät niistä ihanteellisen apuvälineen varastoon. 

Jos sinun on siirrettävä päivittäin lyhyitä matkoja suuria tavaramääriä ja raskaita kuormia, käsikäyttöisten haarukkavaunumallejemme edut pääsevät oikeuksiinsa. Käsikäyttöiset pumppukärryt ovat ihanteellinen apuväline varastoon. Tämän takaa niiden korkea, jopa kolmen tonnin, kuormitettavuus sekä helppo käsiteltävyys hyvinkin ahtaissa tiloissa. Kromatut akselit sekä pyörien ja nivelten liukuholkit mahdollistavat kevyen ja hiljaisen vetämisen ja työntämisen.

Haarukkavaunuistamme on saatavana useita eri malleja, ja ne soveltuvat vakioeurolavojen kuljettamisen lisäksi myös erikois- ja esittelylavoille. Tämän takaavat muun muassa yksilöllisesti 140–585 millimetrin välillä säädettävät haarukat sekä valittavissa olevat haarukan pituudet aina 2 400 millimetriin saakka.

Luokkansa myydyin pumppukärry maailmassa

Haarukkavaunujemme eli pumppukärryjemme klassikko, malli AM 22, on luokkansa myydyin malli. Syyt: Se on erittäin helppo ja miellyttävä ohjata. Teflonholkit ja -nivelet takaavat rauhalliset käyttöominaisuudet ja pitkän käyttöiän. Parannettu hydrauliikkajärjestelmä laskee pumppausvoiman tarvetta. Erityisen laskuventtiilin ansiosta kuormat voidaan laskea erityisen tarkasti. Pumppukärry on helppo kääntää ahtaissa tiloissa huomattavan lyhyen etuosansa ansiosta.

Klassikon erityisen hyödyllisiä erikoistilanteita varten suunniteltuja malleja ovat AM 15l, joka on niin matala, että sen voi ajaa erityisen litteiden lavojen alle. AM 30 -mallin kantavuus on 3 000 kg, joten se suoriutuu erittäin painavistakin kuormista. Ja AM V05, jota voidaan säätää niin, että se soveltuu vakioeurolavojen lisäksi myös erikois- ja esittelylavoille. AM 22 -haarukkavaunuista on saatavana myös erityisen hiljainen malli!

Tarkalla punnitustekniikalla varustettu haarukkavaunu

Siirtämisen lisäksi tavarat on usein myös punnittava varastossa, tuotannossa ja lähettämössä. Siirrettävällä vaa’alla varustettu käsikäyttöinen trukkimme sopii kuin nakutettu tähän tehtävään viemällä vaa’an tavaran luo. Näin raskaiden kuormien käsittely sujuu kevyesti. Vaa’alla varustetut haarukkavaunut ovat äärimmäisen tarkkoja. Haarukoiden neljään päähän kiinnitettyjen vaakakennojen ansiosta paino voidaan punnita tarkasti kaltevuuden ollessa enintään kaksi astetta.

Tilaa haarukkavaunut eli pumppukärryt verkosta

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?