Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automaattinen pientavaravarasto

Automaattinen lavavarasto ja hyllystöhissit

Lyhyet tilausjaksot, pienemmät eräkoot, lyhyemmät toimitusajat: automaattivarastot ovat vastaus markkinoiden kiristyneisiin vaatimuksiin. Etusi: parempi työskentelyteho, nopeus ja materiaalivirran varmuus sekä erilaisten kuorma-alustojen asianmukainen käsittely.

Automaattisen lavavaraston tehokkuuden lisääminen

Nopeus ja tehokkuus ovat valttia, jos yrityksesi tavoitteena on mahdollisimman suuri tavaran vaihtuvuus. Automaattisten lavavarastojen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa tilanteissa, joissa varastoidaan ja käsitellään suuria määriä tuotteita monivuorokäytössä (jopa 24/7) ja/tai rajallisessa tilassa. Hyllyjärjestelmän, ohjelmiston ja kaikkien käytettävien laitteiden on tällöin toimittava täydellisesti yhteen. Tästä syystä automaattisen lavavaraston suunnittelu ja toteuttaminen kannattaa jättää kokeneen asiantuntijan, kuten Jungheinrichin, hoidettavaksi.

Tilan hyödyntämisen huipputasoa

Automaattiset lavavarastot voidaan toteuttaa kiinteästi asennettavina varastoina tai erillisinä siilovarastoina, joiden korkeus voi olla jopa 45 m. Niiden tilan hyödyntämisaste on erittäin suuri. Kuormalavojen, ristikkohäkkien ja yksilöllisten kannatinjärjestelmien paikat kestävät jopa 7,5 tonnin kuormia. Yhden, kahden tai useamman hyllysyvyyden ansiosta nämä varastot sopivat lähes mille tavaralle tahansa. Saatavana normaalilämpöisenä varastona, lämpötilaohjattuna varastona tai pakkasvarastona –35 °C:n lämpötilaan asti.

Sisälogistiikkaprosessien räätälöityä automatisointia 

Ehdottoman luotettavasti liiketoimintamallisi puitteissa toimivat, tarkasti räätälöidyt automatisointiratkaisut toimivat asiakastyytyväisyyden moottoreina ja ovat kannattavia: ratkaisujen muunneltavuus takaa, että investointisi on turvattu. Olet valmiina tuleviin haasteisiin. Ja kun automatisoinnin kustannusvaikuttavuus on kohdallaan, myös sijoittamasi pääoman tuotto (ROI) saavutetaan nopeammin. Mietitäänpä yhdessä, minkälainen automatisointiratkaisu sopisi yrityksellesi ja yrityksesi keskipitkän ja pitkän tähtäimen tavoitteisiin parhaiten!

Kapeakäytävätrukit: automaattisen lavavaraston tehopakkaukset

Automatisoidut kapeakäytävätrukkimme perustuvat luotettaviin sarjavalmisteisiin trukkeihimme, joita täydennetään tarvittavilla automaatio- ja turvallisuuskomponenteilla. Tuloksena ovat erityisen luotettavat ja tehokkaat, ilman kuljettajaa toimivat automaattitrukit jopa 13 metrin nostokorkeuksiin. Automatisoidut trukit takaavat lavavarastosi maksimaalisen käytettävyyden, tehokkuuden ja suorituskyvyn. Ympärivuorokautista käyttöä varten energiahuolto voidaan toteuttaa myös hyllyn virtakiskojen avulla. 

Hyllystöhissit: huippuvauhtia automaattisessa lavavarastossa

Automaattisen lavavaraston varastoinnin ja varastosta oton vauhdikkuuden määräävät erityiset suurnopeushyllystöhissit, joiden kantavuus voi olla jopa 7 t. Käytettävissä on erilaisia kuormankäsittelylaitteita varastopaikkojen eri syvyyksiä varten. Useista käytävistä huolehtivien, kaartuvien hyllystöhissien avulla varastokapasiteetti voidaan hyödyntää täysimittaisesti. Ja jos työskentelyteholle asetettavat vaatimukset kasvavat, olemassa olevaan varastojärjestelmään voidaan integroida lisää laitteita. 

Efficiency in Motion

Automatisoinnin asiantuntevana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, joka lisää varastosi taloudellisuutta automaattisesti.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?