Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu

Jungheinrichin sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ovat väsymättömiä ja äärimmäisen tehokkaita apuvälineitä kuormankuljetukseen – sekä varastoissa että ahtaissa myyntitiloissa. Saatavissa perusmalleina kevyeen käyttöön ja tavaroiden kuljetukseen lyhyille, keskipitkille tai pitkille matkoille.

Sähkökäyttöiset, lavansiirto- ja pinontavaunut

Oletko halunnut hankkia varastoosi nopealla aikataululla uusia sähkökäyttöisiä pumppukärryjä, lavansiirtovaunuja tai pinontavaunuja, mutta toimitusajat ovat olleet todella pitkiä? Voimme auttaa sinua! Meillä on äärimmäisen lyhyet toimitusajat kaikille M-sarjalaisille verkkokaupassamme.

Kevyisiin ja satunnaisiin kuljetustehtäviin

Trukit eivät aina altistu äärimmäiselle rasitukselle yhden tai useamman vuoron aikana. Tästä syystä tarjoamme kevyempään käyttöön edullisia peruslaitteita.

Lyhyille matkoille puhtaassa talutuskäytössä

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ovat helppokäyttöisiä, ketteriä ja turvallisia yksityiskohtia myöten. Niiden energiankulutus on jopa 25 prosenttia alhaisempi.

Keskipitkille matkoille talutus-/ajokäyttöisenä

Täydellinen kuljetuksiin keskipitkillä matkoilla. Kestävä. Luotettava. Turvallinen. Ja innovatiivisten toimintojen ansiosta tarkalleen tarpeisiisi sopiva. 

Pitkille matkoille, ergonominen ajoasento

Paras ratkaisu korkeintaan 2,0 tonnia painavien kuormien vaakakuljetukseen – Jungheinrichin ergonomiset sivuttain istuen ajettavat sähkölavansiirtovaunut ESE.

Vaihda sähkökäyttöisiin litiumionia hyödyntäviin lavansiirto- ja pinontavaunuihimme ja hyödynnä maksimaalinen litiumionin tuoma tehokkuus.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Lavansiirtovaunut suoriutuvat kaikista haasteista

Lavansiirtovaunut ovat erittäin taloudellinen apuväline lavojen kuormaukseen ja kuljetukseen maan tasalla. Olivatpa kyseessä lyhyet tai pitkät matkat, puhdas talutuskäyttö tai ajokäyttö: meiltä löydät sopivan sähkökäyttöisen lavansiirtovaunun varastoosi. 

Sopiva lavansiirtovaunu kaikille etäisyyksille

Erityisesti siirtomatkojen pituus yrityksessäsi ratkaisee, mikä lavansiirtovaunu on oikea valinta yritykseesi. Esimerkiksi tavaroiden nopeaan ja helppoon kuormaamiseen ja kuormasta purkuun suosittelemme sähkökäyttöistä ohjausaisallista mallia. Jos haluat kuljettaa painavia kuormia keskipitkiä tai pitkiä matkoja, saavutat parhaan mahdollisen työskentelytehon tehokkaalla ja turvallisella sähkölavansiirtovaunulla ESE. Näissä lavansiirtovaunuissa käyttäjät voivat työskennellä seisten tai istuen, ja heillä on erinomainen näkyvyys sivusuuntaisen asennon ansiosta. Lisäksi ergonomisesti muotoillut, osittain molemmilta puolin käytettävät aisat takaavat joustavan ja miellyttävän työskentelyn vähentäen myös työntekijän rasittumista huomattavasti. 

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu soveltuu myös kalteville pinnoille

Erityisesti kuormattaessa ensimmäistä lavariviä kuorma-autoon tai junanvaunuun, tai poistettaessa se niistä, voivat kaltevat pinnat aiheuttaa vaikeuksia tavanomaisille sähkökäyttöisille lavansiirtovaunuille – näin ei kuitenkaan ole ramppinostolla varustetun lavansiirtovaunun kohdalla. Se mahdollistaa jopa 15 prosentin kaltevuuden tasauksen esimerkiksi rampeilla. Vallittavana on myös lukuisia muita varustusvaihtoehtoja ja ominaisuuksia, esimerkiksi integroitu varaaja, ryömintäajopainike ja pidon parannustoiminto.

Sähkölavansiirtovaunut jopa 3,5 tonnin kuormille

Sähkölavansiirtovaunumme kuljettavat 1,4–3,5 tonnin kuormat nopeasti ja varmasti päämääräänsä – tämän takaa hiljaisten ja voimakkaiden sähkömoottoreiden ja tehokkaiden akkujen yhdistelmä. Näin esimerkiksi EJE-mallisarjan 2 sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut saavuttavat ongelmitta suurimman sallitun ajonopeuden 6 km/h talutuskäytössä.

Säästä käyttökustannuksissa sähkökäyttöisten haarukkavaunujen avulla

Lavansiirtovaunujemme innovatiivisen vaihtovirtatekniikan ansiosta hyödyt paremmasta tehosta alhaisemmilla käyttökustannuksilla. Vaihtovirta on tavallisesta virtaverkosta saatava sähkön muoto, ja näin taloudellisempaa kuin tasavirta. Tämän tekniikan ansiosta tiettyjä komponentteja ja kuluvia osia ei enää tarvita, mistä johtuen sähkökäyttöiset haarukkavaunumme kaipaavat erityisen vähän huoltoa. 

Onko sinulla kysyttävää?