Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EKS-215a

Tehokas ja kompakti automaattitrukki

  • 2 750 - 6 000 mm
  • 1 500 kg
  • Monipuolinen, kompakti automaattitrukki turvalliseen yhteiskäyttöön kuljettajien ohjaamien trukkien rinnalle
  • Nostokorkeus jopa 6 m, vastapainorakenteen ansiosta erittäin joustava
  • Helppokäyttöinen, intuitiiviset vuorovaikutusmahdollisuudet
  • Litiumionitekniikan ansiosta taloudellinen ympärivuorokautinen käyttö

EKS 215a

Jungheinrichin kompakti ja monipuolinen EKS 215a -automaattitrukki on täydellinen valinta tehokkaaseen yhteiskäyttöön kuljettajien ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalle varasto- ja tuotantotiloihin. Litiumioniakun ja automaattisen varaustoiminnon sisältämä 24 V:n energiakonsepti ja modulaarinen mastokonsepti takaavat maksimaalisen joustavuuden, kun taas vastapainorakenne ja suuri jäännöskapasiteetti pitävät huolen siitä, että erikoiskuorma-alustojen käsittely ja sijoittelu hyllyihin onnistuu silloinkin, kun varastopaikan alle ei voi ajaa. Tulevaisuutta ajatellen suunniteltu turvallisuuskonsepti integroituine henkilöturva-antureineen varmistaa, että yhteiskäyttö kuljettajien ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla sujuu erittäin turvallisesti. Helppokäyttöinen HMI-kosketusnäyttö helpottaa ihmisten ja koneiden välistä vuorovaikutusta. Automatisoi manuaaliset prosessisi Jungheinrichin innovatiivisen monitaiturin, EKS 215a:n avulla.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EKS 215a 1 500 kg 6 000 mm 7 km/h 2 492 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?