Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ESE 533

Sivuttain istuen ajettava lavansiirtovaunu 3,3 t

  • 115 mm
  • 3 300 kg
  • Monilavakuljetus (jopa 3 kuormalavaa)
  • Ergonominen ohjaamo
  • 360°:n ohjaus nopeisiin ajosuunnan muutoksiin
  • Kaksi ajomoottoria ja akun vaihto trukin sivusta
  • 48 V:n vaihtovirtamoottori dynaamisiin liikkeisiin

ESE 533

Tehokas ja ergonominen sähkökäyttöinen sivuttain istuen ajettava ESE 533 -lavansiirtovaunu on täydellinen valinta painavien tavaroiden kuljetukseen pitkille matkoille. Laite siirtää jopa kolme lavaa kerrallaan ja yltää kahden herkästi reagoivan ajomoottorinsa ansiosta maksimikuormallakin yhä suuriin ajonopeuksiin. Jungheinrichin panostus ergonomiaan takaa kuljettajalle erinomaisen työskentelymukavuuden, mutta samalla se myös lisää trukin käyttöturvallisuutta. Niinpä ajonopeutta, jarrua ja pitokytkintä voidaan hallita helposti ulottuvilla olevien poljinten avulla. 360°:n ohjaus puolestaan takaa, että suunnanmuutokset sujuvat vaivattomasti. Sivuttaisen istuma-asennon ansiosta kuljettaja pysyy koko ajan tilanteen tasalla. Kestävät akut ja akkujen vaihto helposti trukin sivusta takaavat, että ESE 533 -trukki on aina ja nopeasti käytettävissä. Siksi pitkät ja intensiivisetkään työrupeamat eivät tuota sille minkäänlaisia ongelmia.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Akun jännite
ESE 533 3 300 kg 115 mm 20 km/h 48 V

Onko sinulla kysyttävää?