Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automaattinen lavavarasto

Automaattinen pientavaravarasto

Automaattisessa pientavaravarastossa nopeus ja tarkkuus yhdistettynä optimaaliseen energiatehokkuuteen määrittävät järjestelmän tehokkuuden. Hyllyjärjestelmä, ohjelmisto, liitetty kuljetintekniikka sekä laitteiston ytimen muodostama hyllystöhissi pelaavat täydellistä yhteispeliä. 

Vaativia ratkaisuja työskentelytehon parantamiseen ja optimaaliseen tilankäyttöön

Tehokas pientavaroiden varastointi on aina juuri niin hyvää, kuin siihen liittyvät prosessit ja sen seurausta olevat suorituskyvyn tunnusluvut. Onko keräilyaikojen oltava nopeita ja työskentelytehon hyvää, tilankäytön optimaalista ja kaikkien tuotteiden esteittä käsiteltävissä? Automaattiset pientavaravarastot on suunniteltu erittäin tehokkaasti tilaa säästävään pientavaroiden varastointiin säiliöissä, laatikoissa tai alustoilla. Tässä järjestelmässä tavarat varastoidaan valinnan mukaan joko kulmakannattimilla kiinnitettyihin hyllyihin tai pientavarahyllyihin hyödyntäen varastotilan koko korkeutta, joka voi olla jopa 25 m. Järjestelmän kantavuus on jopa 300 kg. 

Automaattiset pientavaravarastot – moniin käyttökohteisiin

Pientavaroiden varastointi automaattiseen pientavaravarastoon, jossa varastointi toteutetaan yhteen tai useampaan eri hyllysyvyyteen, voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi varaosa-, keräily-, puskuri- tai jakeluvarastoja tai -keskuksia ajatellen. Automaattiset pientavaravarastot voidaan suunnitella käytettäviksi normaalilämpötilaa kylmemmissä olosuhteissa, lämpötilaohjatusti tai pakkasvarastoina –30 °C:n lämpötilaan asti.

Paras ratkaisu vaatimuksiisi 

Automaattiset pientavaravarastot ovat yhtä yksilöllisiä kuin yrityksesi vaatimukset. Ne suoriutuvat lukuisista erilaisista tehtävänkuvista erilaisista tekijöistä riippuen. Jotta löytäisimme yrityksesi vaatimuksiin parhaiten sopivan ratkaisun, analysoimme yhdessä kanssasi yrityksesi tavara- ja kuljetusrakenteet sekä prosessit ja kehitämme yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan varastokonseptin.

Uusimman sukupolven hyllystöhissit 

Älykkäät hyllystöhissimme takaavat automaattisten pientavaravarastojen huippunopean toiminnan ja tarkkuuden sekä erinomaisen tehokkuuden. Kautta linjan toteutetun kevyen ja innovatiivisen rakenteensa ansiosta laitteen ajomitat ovat erittäin pienet, joten käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää optimaalisesti. Syntyvä jarrutusenergia tallennetaan niin kutsuttuihin SuperCaps-akkuihin, joista se johdetaan takaisin voimansiirtojärjestelmään seuraavia kiihdytyksiä varten. Modulaarisen rakenteen ansiosta laitteisto on joustavasti mukautettavissa yrityksesi yksilöllisiin varastointivaatimuksiin.

Onko sinulla kysyttävää?