Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ESE 420_430

Sivuttain istuen ajettava lavansiirtovaunu 2,0–3,0 t

  • 115 mm
  • 3 000 kg
  • Monilavakuljetus (jopa 3 kuormalavaa)
  • Ergonominen ohjaamo
  • 180°:n ja 360°:n ohjaus nopeisiin ajosuunnan muutoksiin
  • Suuret ajonopeudet ja vaihtovirtatekniikka
  • 48 V:n vaihtovirtamoottori dynaamisiin liikkeisiin

ESE 430

Luotettavat ja kestävät sähkökäyttöiset mallisarjan 4 sivuttain istuen ajettavat ESE-lavansiirtovaunut ovat ihanteellinen ratkaisu useiden lavojen kuljetukseen pitkille matkoille. 48 V:n vaihtovirtamoottori takaa dynaamiset liikkeet ja suuret ajonopeudet, erinomaisen tehokkuuden ja työskentelytehon. Varastoprosessien sujuvoittamiseksi ESE-trukissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja ergonomiaan: Ajonopeutta, jarrua ja pitokytkintä hallitaan helposti ulottuvilla olevien poljinten avulla. Nostoa puolestaan ohjataan soloPILOT-ohjaimella helposti otetta muuttamatta. Lisävarusteena saatava, korkeussäädettävä lattialevy ja säädettävä ohjauspyörä takaavat mukavan sivuttaisen istuma-asennon kaikenkokoisille kuljettajille. Ajosuunnan vaihtaminen sujuu aiempaa vaivattomammin 180°:n ja 360°:n ohjaustilojen ansiosta. Erityisen suuri akkukapasiteetti ja todella kestävä rakenne tekevät ESE-trukista ihanteellisen apurin intensiiviseen ja pitkäkestoiseen käyttöön.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Akun jännite
ESE 430 3 000 kg 115 mm 14 km/h 48 V

Onko sinulla kysyttävää?