Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero

Haarukka- lavansiirto- ja pinontavaunut

Haarukka- lavansiirto- ja pinontavaunut jokaiseen käyttökohteeseen

Monipuoliset haarukka- lavansiirto- ja pinontavaunumallimme tarjoavat vastauksen myös asiakkaidemme erityisiin tarpeisiin. Jos sinun on siirrettävä suuria tavaramääriä ja raskaita kuormia päivittäin lyhyitä matkoja, manuaalisten pumppukärryjemme edut pääsevät oikeuksiinsa. Korkean kuormitettavuutensa ja helpon käsiteltävyytensä ansiosta ne ovat ihanteellinen apuväline varastoon. Jos kuljetettavia tavaroita ei ole kovin helppo nostaa ja siirtää, suosittelemme sähkökäyttöisen lavansiirtovaunumme käyttöä. Jos kysymyksessä on pinoaminen korkeiksi pinoiksi, sähkökäyttöinen pinontavaunumme on soveltuva vaihtoehto. 

Aina oikeassa asennossa

Liikkeet, joihin liittyy paljon kumartelua ja raskaita nostoja, vahingoittavat usein terveyttä. Tällaisessa tapauksessa jokin hydraulisista saksinostovaunuistamme on täydellinen valinta. Laitteen kantavuus on jopa tuhat kiloa ja mahdollinen nostokorkeus 800 millimetriä, mikä mahdollistaa mukavat työskentelyasennot ja joustavat käyttömahdollisuudet. Näin voit käyttää trukkia niin lavansiirtovaununa kuin nostotasona, apupöytänä ja työpenkkinäkin. Tukijalat parantavat hydraulisen trukin turvallisuutta n. 350 millimetrin nostokorkeudesta alkaen. Nostaminen ja laskeminen tapahtuu joko manuaalisesti tai sähköhydraulisesti. Ja sähköisen nostomoottorin virtalähteenä toimii huoltovapaa 70 A:n akku.

Voimakkaat kuljetusavut

Haarukkavaunuista on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja malleja: raskaille kuormille, litteille lavoille, erikoisko’oille, samanaikaiseen punnitukseen ja paljon muutakin. Valikoimasta löytyy taatusti sopiva pumppukärry myös sinun kuljetustarpeisiisi.

Kiistaton taituri tavaroiden kuljetukseen

Lyhyille tai pitkille matkoille, pelkkään talutuskäyttöön tai ajokäyttöön: meiltä saat sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut kaikkiin vaatimuksiin. Löydä nyt sopiva sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu yrityksesi varastoon.

Kaikkiin tarpeisiin – helppo ja turvallinen käyttö

Täydellinen tavaroiden varastointiin, siirtelyyn ja satunnaiseen keräilyyn – jokaiselle nostokorkeudelle ja kuljetusreitille. Lyhyille matkoille talutuskäyttöisenä, keskipitkille talutus- ja ajokäyttöisen yhdistelmänä, pitkille istuimella varustettuna. Saatavana myös perusmallit kevyeen käyttöön.

Päivitä trukkikantasi lavansiirtovaunujen, pinontatrukkien sekä keräilytrukkien osalta tehokkaaseen litiumioniteknologiaan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?