Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Ohjelmisto & IT-järjestelmät

Logistiikkaohjelmistot & IT-järjestelmät

Älykästä verkottumista varten saat käyttöösi Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmän ja oman väliohjelmiston, eli Jungheinrichin logistiikkarajapinnan, jotka huolehtivat optimaalisesta tiedonsiirrosta. Ne ovat joustavasti muunneltavissa ja niihin on aina saatavissa versiopäivityksiä. Niiden avulla tuot teollisuus 4.0:n ja esineiden internetin (IoT) myös oman yrityksesi varastoon.

Älykkäästi ohjattu

Teollisuus 4.0 varastoosi: Jungheinrich WMS takaa yksilöllisenä ja kattavana ratkaisuna optimaaliset prosessit. 

Helposti hallinnassa

Jungheinrich WMS Series 2 tarjoaa yksinkertaisen ja edullisen ratkaisun pienten ja keskikokoisten varastojen tehokkaaseen ohjaukseen. 

Optimaalisesti verkottunut

Helppo digitointi ja verkottuminen: Jungheinrichin logistiikkarajapinta takaa optimaalisen viestinnän trukkien, varastojärjestelmän ja ohjelmistojen välillä.

Täydellisesti integroitu

Jungheinrich tarjoaa kokonaisratkaisuna laajoihin varastoihin SAP EWM -varastonhallintajärjestelmän integroinnin. Suunnittelun alkumetreiltä järjestelmän toteutukseen ja tukipalveluihin – puhdasta SAP-strategiaa noudattavat yritykset saavat meiltä asiantuntevana kumppanina parhaan kokonaispaketin.

JOHDETTU VARASTO EI OLE TULEVAISUUDEN KAIKUA

Digitalisointi ja verkottuminen eivät ole itsetarkoitus – ne tekevät prosesseistasi tehokkaampia ja kannattavampia. Ja kun saat rinnallesi oikean kumppanin, syntyy sinfonia. Milloin aika on kypsä oman yrityksesi alkusoitolle?

Onko sinulla kysyttävää?