Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Järjestelmätoimittaja
Älykästä sisälogistiikkaa yrityksesi varastoon

Kokenut järjestelmätoimittaja

Kattavan prosessitietoutemme avulla kehitämme yritystäsi varten aina räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, olipa sen automatisointiaste mikä tahansa. Yhteistyössä kanssasi nostamme yrityksesi tehokkuuden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle.

Tehokkuuden ja tuottavuuden järjestelmällinen lisääminen

Meille älykäs sisälogistiikka tarkoittaa ihmisten, koneiden, ohjelmistojen ja yksilöllisen varastoympäristön mahdollisimman sujuvaa yhteispeliä. Siitä hyötyvät yhtä lailla sekä pienet ja keskisuuret yritykset että globaalisti toimivat yritykset, joiden varastomaailma on monimuotoisempi ja automatisointiaste korkea. Sillä uutta potentiaalia avautuu, kunhan tehokkuuteen ja tuottavuuteen vain paneudutaan systemaattisesti, kokonaisjärjestelmää silmällä pitäen. Sopivan ratkaisun ei kuitenkaan aina tarvitse tarkoittaa automatisointia. Me räätälöimme varastosi tavara- tai materiaalivirran yrityksellesi sopivaksi. Se voi tapahtua manuaalisten, puoliautomaattisten tai täysin automatisoitujen prosessien avulla – juuri siten, mikä palvelee yritystäsi parhaiten.

Content Järjestelmätarjoaja Paras logistiikkamerkki

Beste Logistik Marke -tunnustus

Jungheinrich on lukijoiden suosion kärkipäässä valittaessa parhaan logistiikkamerkin ”Beste Logistik Marke” -tunnustuksen saajia.

Lukijoiden kommentti

”Kyseessä ei ole pelkkä tehokkuus, vaan myös kestävä kehitys."

Ensiluokkaiset varastojärjestelmät syntyvät kumppanuudesta

Luota projekteissasi asiantuntevaan kumppaniin, älykkäitä ratkaisuja tuottaviin kestäviin konsepteihin sekä ensiluokkaiseen palveluun ja tukeen. Kuljemme rinnallasi ensimmäisestä materiaalivirtoja koskevasta konsultoinnista logistiikan suunnitteluun ja projektointiin sekä laitteiston toteutukseen saakka. Kokonaistoimittajana tarjoamme yrityksellesi yhteyshenkilön, joka koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen. Ja kun projektisi on saatettu menestyksekkäästi päätökseen, kattava jälkimarkkinointiohjelmamme ja omien huoltoasentajiemme tiivis verkosto ovat tukenasi ympäri maailman, jotta laitteistosi pysyy jatkuvasti menestyskurssilla.

Laatua ja luotettavuutta läpi koko prosessin

Jungheinrichin kokemus logistiikkajärjestelmistä on maailmanlaajuisesti tarkasteltuna ainutkertaista. Sitä täydentää kattava tuotevalikoima: lavansiirto- ja pinontavaunuista kapeakäytävätrukkeihin, hyllystöhisseihin ja kuljetintekniikkaan. Ratkaisujemme laadun ja luottavuuden takaamiseksi pidämme keskeisten sisälogistiikkakomponenttien valmistuksen ja niihin liittyvän palvelutarjonnan tiukasti omissa käsissämme. Siten voimme tarjota sinulle luotettavaa, kestävää ja ehdotonta tukea yritystavoitteidesi saavuttamisessa.

"Automaatio edistää tehokkuutta."

Yksilölliset automatisointiratkaisut jokaisen varaston mukaan

Digitalisoituneessa maailmassa, jonka tahti on yhä kiihkeämpi ja jossa tavaroiden liikerytmi muuttuu yhä nopeammin, varastosi toiminnot sanelevat menestyksesi. Yhteistyössä kanssasi etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivan automatisointiasteen ja optimaaliset automatisointikomponentit. Automatisointikumppaninasi tuemme sinua askel askeleelta: ensimmäisistä ideoista järjestelmän käyttöönottoon ja varaston laajennuksiin sekä palvelutarjontaan asti.

Räätälöity automatisointiratkaisu kolmessa vaiheessa

Lue lisää

Stage Projektipalvelut

Suunnitelmallinen reitti tehokkuuden kohentamiseen

Onko sinulla kysyttävää?