Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EJE 220r_225r

Lavansiirtovaunu 2,2–2,5 t

  • 122 mm
  • 2 200 - 2 500 kg
  • Tasokompensointi lisätyn ramppinoston avulla.
  • Pitkä turvaohjausaisa, jossa neliportainen jalkasuojus.
  • Erittäin hyvä ajovakaus ProTracLink-järjestelmän ansiosta.
  • Pitkä käyttöikä vankan teräsrungon ansiosta.
  • Lyhyen painopisteen siirtymän ansiosta nopeasti ja vaivattomasti ohjailtavissa.

EJE 220r/ 225r

Jungheinrichin kestävät ja suorituskykyiset sähkökäyttöiset aisaohjatut EJE 2r -lavansiirtovaunut ovat täydellisiä apureita rampeilla tapahtuvaan kuorma-autojen tehokkaaseen lastaamiseen ja purkamiseen. Patentoitu ramppinosto tasaa korkeuserot luotettavasti ja huolehtii kuorma-auton ensimmäisen lavarivin kuormaamisesta ja purkamisesta vaivattomasti. Vaikuttavan suorituskyvyn takaa tehokas vaihtovirtamoottori, jonka hyötysuhde on erinomainen. Samalla huippunykyaikainen ohjauselektroniikka ja täydellisesti käyttäjää ajatellen mukautettu ohjausaisan pää tekevät työskentelystä turvallista ja vaivatonta. Vakaa runko, vahvistetut haarukat ja ohjausaisan päässä olevat kosketuksettomat anturit pitävät huolen toimintavarmuudesta. Pitkäikäiset EJE-lavansiirtovaunut vakuuttavat intensiiviseen käyttöön suunnitelluilla kestävillä akuillaan, vähäisellä huoltotarpeellaan ja niukalla kulumisellaan.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
EJE 220r2000 kg122 mm6 km/h1763 mm24 V
EJE 225r2500 kg122 mm6 km/h1835 mm24 V

Onko sinulla kysyttävää?