Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJE 220r_225r

Lavansiirtovaunu 2,2 - 2,5 t

  • 122 mm
  • 2 200 - 2 500 kg
  • Tasokompensointi lisätyn ramppinoston avulla.
  • Pitkä turvaohjausaisa, jossa neliportainen jalkasuojus.
  • Erittäin hyvä ajovakaus ProTracLink-järjestelmän ansiosta.
  • Pitkä käyttöikä vankan teräsrungon ansiosta.
  • Lyhyen painopisteen siirtymän ansiosta nopeasti ja vaivattomasti ohjailtavissa.

EJE 220r/ 225r

Jungheinrichin kestävät ja suorituskykyiset sähkökäyttöiset aisaohjatut EJE 2r -lavansiirtovaunut ovat täydellisiä apureita rampeilla tapahtuvaan kuorma-autojen tehokkaaseen lastaamiseen ja purkamiseen. Patentoitu ramppinosto tasaa korkeuserot luotettavasti ja huolehtii kuorma-auton ensimmäisen lavarivin kuormaamisesta ja purkamisesta vaivattomasti. Vaikuttavan suorituskyvyn takaa tehokas vaihtovirtamoottori, jonka hyötysuhde on erinomainen. Samalla huippunykyaikainen ohjauselektroniikka ja täydellisesti käyttäjää ajatellen mukautettu ohjausaisan pää tekevät työskentelystä turvallista ja vaivatonta. Vakaa runko, vahvistetut haarukat ja ohjausaisan päässä olevat kosketuksettomat anturit pitävät huolen toimintavarmuudesta. Pitkäikäiset EJE-lavansiirtovaunut vakuuttavat intensiiviseen käyttöön suunnitelluilla kestävillä akuillaan, vähäisellä huoltotarpeellaan ja niukalla kulumisellaan.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJE 222r 2 200 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V
EJE 225r 2 500 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?