Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Miniload

Miniload: pientavaran hyllystöhissit

Lyhyet sykliajat, kaikkien tuotteiden esteetön käsiteltävyys, hyvä työskentelyteho ja optimaalinen tilankäyttö: Jungheinrichin automaattiset pientavaravarastot ovat oikea ratkaisu pientavaroiden varastointiin, kun tuotemäärät ovat suuria ja tavaroiden läpivirtausvaatimukset korkeat. 

Järjestelmällinen ja tehokas pientavaroiden varastointi

Jungheinrichin automaattisen pientavaravaraston ytimen muodostaa oman mallistomme hyllystöhissi. Nopeiden keräilyaikojen, hyvän työskentelytehon ja optimaalisen tilankäytön ansiosta pientavaravaraston tehokkuus on erinomainen. Automaattinen pientavaravarasto suunnitellaan yrityksesi yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Se luo järjestelmällisesti tilaa pientavaroiden erityisen tehokkaasti tilaa säästävälle ja huippudynaamiselle varastoinnille säiliöissä, laatikoissa tai alustoilla. Varastointi toteutetaan yhteen tai useampaan eri hyllysyvyyteen, ja järjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi varaosa-, keräily-, puskuri- tai jakeluvarastona.

Vauhdikkaasti huippusuorituksiin

Jungheinrichin pientavaravarasto hyödyntää jopa 25 m:n korkuisen tilan kokonaan. Tavarat varastoidaan valinnan mukaan joko kulmakannattimilla kiinnitettyihin hyllyihin tai pientavarahyllyihin. Varastoinnin ja varastosta oton vauhdikkuudesta vastaavat Jungheinrichin hyllystöhissit, joiden ajonopeudet ovat jopa 6 m/s ja kiihdytysnopeudet jopa 5,3 m/s². Älykkäiden ja supertehokkaiden laitteiden vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa etenkin monivuorokäytössä (24/7). Täysin automaattisesti ja ehdottoman luotettavasti.

Älykkäästi energiatehokkaaksi: SuperCaps

SuperCaps-akut ovat osa Jungheinrichin pientavaran hyllystöhissien voimansiirron kokoonpanoa. Ne mahdollistavat erityisen älykkään ja taloudellisen energianhallinnan: jarrutettaessa energia tallennetaan SuperCaps-akkuihin, joista se kiihdytettäessä syötetään takaisin voimansiirtojärjestelmään. Tämä takaa huomattavasti alhaisemman liitäntä- ja syöttötehon ja vähentää siten käyttökustannuksia merkittävästi. 

Useiden etujen innovatiivinen rakenne

Jungheinrichin pientavaran hyllystöhissien uusin sukupolvi vakuuttaa myös edistyksellisellä rakenteellaan: johdonmukainen kevytrakenne säästää energiaa ja uudenlainen, modulaarinen mastomalli takaa, että hyllystöhissi on joustavasti muunneltavissa. Innovatiivinen kiskokonsepti ja maston tyveen integroitu Omega-ajomoottori puolestaan mahdollistavat luokkansa pienimmät ajomitat ja siten entistä optimaalisemman tilankäytön.

Onko sinulla kysyttävää?