Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJE 220_225_230_235

Lavansiirtovaunu 2,2–3,5 t

  • 122 mm
  • 2 200 - 3 500 kg
  • Maksimaalinen suorituskyky tehokkaan vaihtovirtatekniikan ansiosta
  • Pitkä jalkasuojuksella varustettu ohjausaisa (lisävaruste)
  • Erittäin hyvä ajovakaus ProTracLink-järjestelmän ansiosta
  • Pitkäikäinen vankan teräsrungon ansiosta
  • Lyhyen etuosan ansiosta nopeasti ja vaivattomasti ohjailtavissa

EJE 222/ 225/ 230/ 235

Lähes huoltovapaalla vaihtovirta-ajomoottorilla varustetut, ketterät ja erityisen suorituskykyiset sähkökäyttöiset mallisarjan 2 aisaohjatut EJE-lavansiirtovaunut ovat vakuuttavan tehokkaita. Kaikkein raskaimpien kuormien kuljetuksesta huolehtii lisäksi voimakas nostomoottori. Olipa EJE 2 -trukkien varusteena Jungheinrichin pitkäikäiset lyijyakut tai innovatiivinen litiumionitekniikka sekä täydellisesti mukautettu energianhallinta, nämä trukit yltävät raskaastikin kuormattuna ongelmitta enimmäisnopeuteensa.Raskaista kuormista puheen ollen: EJE 2 -trukeissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Esimerkiksi pitkä, alas nivelöity ohjausaisa varmistaa, että trukin ja käyttäjän välillä säilyy aina turvallinen etäisyys.Erityisen vankka teräsrunko, vahvistettu haarukkarakenne ja mahdollisimman vähän kuluvat tukipyörät tekevät EJE 2 -lavansiirtovaunuista lähes huoltovapaita. Erityisen suurten akkujen ansiosta ne ovat myös aina valmiina käyttöön ja jaksavat myös kovaa ja pitkäkestoista käyttöä, jotta varastosi arkinen materiaalinkäsittely sujuisi aina luotettavasti ja tehokkaasti.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJE 222 2 200 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V
EJE 225 2 500 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?