Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Järjestelmät 2

Varastojärjestelmät ja automaatio – räätälöityjä ratkaisuja yrityksellesi

Automatisoinnin ja digitalisoinnin myötä monitahoisten sisälogistiikkaprosessien suunnitteluun kohdistuvat vaatimukset kasvavat. Tällöin tarvitaan älykkäitä logistiikkajärjestelmiä ja asiakaskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuja. Ne varmistavat, että yrityksesi tuotanto- ja työympäristö on valmiina tulevaisuuden haasteisiin.

Älykästä sisälogistiikkaa

Jokaiseen logistiseen haasteeseen on olemassa sopiva ratkaisu. Järjestelmätoimittajana kehitämme kanssasi yritystäsi varten räätälöidyn logistiikkajärjestelmän. Eikä siinä vielä kaikki: pitkäaikaisena kumppaninasi otamme sen käyttöön tarkalleen strategisten analyysiesi ja budjettisi mukaisesti.

Turvalliset ja tehokkaat kuljetusprosessit

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen. Älykkäiden automatisointikomponenttien avulla voimme automatisoida hyväksi havaittuja vakiotrukkeja ja mukauttaa ne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Materiaalivirtasi on hyvissä käsissä

Tehokkaampi, turvallisempi ja tilaa säästävämpi tavaran- ja materiaalinkuljetus on mahdollista: Jungheinrichin kuljetintekniikka tuo yrityksesi prosesseihin vauhtia. Pienissäkin tiloissa kuormalavojen, laatikoiden, säiliöiden sekä alustojen kuljetus toimii huippunopeudella.

Automatisoi yrityksesi logistinen menestys

Täyttääkö yrityksesi materiaalivirta vielä digitalisoinnin myötä kasvaneet vaatimukset? Automaatti- eli ASRS-varastot (Automated Storage and Retrieval Systems) ovat vastaus yhä lyhyempiin tilausjaksoihin, pienempiin eriin ja nopeampiin toimitusaikoihin.

Hyllyjärjestelmät

Hyllyt eivät ole vain rautaa ja terästä, ne ovat avain työskentelytehon optimointiin. Mutta edellytyksenä on, että hyllyjärjestelmä on mitoitettu tarkoituksenmukaisesti. Asiakkaanamme hyödyt varaston kokonaisratkaisujen toimittajana hankkimastamme kokemuksesta ja osaamisesta.

Älykkäästi verkotettu

Älykkäästä verkottumisesta ja optimaalisesta tiedonsiirrosta huolehtivat varastonhallintajärjestelmämme ja Jungheinrichin oma logistiikkarajapinta, jotka ovat joustavasti muunneltavissa ja aina päivitettävissä. Ne tuovat teollisuus 4.0:n ja esineiden internetin (IoT) myös sinun varastoosi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?