Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Laatikoiden kuljetintekniikka
Älykäs modulaarinen järjestelmä

Laatikoiden ja säiliöiden kuljetintekniikka

Se on avain älykkääseen varaston automatisointiin, parhaaseen dynamiikkaan ja integroivaan prosessisuunnitteluun: automaattinen säiliöiden kuljetintekniikka. Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmään (WMS) nostat näin sisälogistiikan prosessisi täysin uudelle, korkeammalle tasolle. 

Säiliöiden, laatikoiden, alustojen ja tuotteiden kuljetus enintään 50 kg saakka

Kaikki toimivan materiaalivirran eteen: Edistyksellinen laatikoiden ja säiliöiden kuljetintekniikka tasoittaa tien innovatiiviselle varastoautomaatiolle, koneiden integroinnille sekä järjestelmän yhdistämiselle tehokkaisiin ja pitkälle optimoituihin sisälogistiikan prosesseihin. Painopiste on kuljetuksessa, lajittelussa, materiaalien ja tavaran sisääntuonnissa ja poistossa sekä puskuroinnissa ja ahtauksessa. Takaamme, että yrityksesi logistiikka pysyy liikkeessä: tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.

Joustava joka tilanteessa: Jungheinrichin modulaarinen järjestelmä

Säiliöiden ja laatikoiden kuljetintekniikkaa käyttäessäsi olet etulyöntiasemassa. Yksi syy tähän ovat vaikuttavat kuljetusnopeudet, jopa 1,50 m/s. Modulaarinen järjestelmämme avaa lisäksi aivan uusia mahdollisuuksia varaston automatisoinnille ja yhdistämiselle mahdollisimman taloudellisiin sisälogistiikan prosesseihin. Tilantarve pysyy kuitenkin mahdollisimman vähäisenä, minkä tekee mahdolliseksi mm. järjestelmän pystysuuntainen toiminta. 

Parempi tehokkuus ja taloudellisuus kokonaisvaltaisella suunnittelulla

Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmään (WMS) yhdistettynä innovatiivinen, vapaasti skaalattavissa oleva säiliöiden kuljetintekniikkamme saattaa sisälogistiikan prosessisi täysin uudelle, korkeammalle tasolle. Kokonaisvaltaista suunnittelua täydentävät muut tarjoamamme palvelut. Tämä kaikki yhdistettynä vähäiseen huollon tarpeeseen ja erinomaiseen energiatehokkuuteen optimoi laitoksesi kokonaiskäyttökustannukset. Näin yrityksesi logistiikka ei ainoastaan toimi kestävällä ja luotettavalla tavalla, vaan myös aina taloudellisesti.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?