Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ERC 215a

Automatisoitu pinoava trukki

  • 3 100 - 4 400 mm
  • 1 300 - 1 700 kg
  • Kompakti malli kapeisiin käytäviin.
  • Tehokas, toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin.
  • Optimoidut kuljetusreitit tarkan lasernavigoinnin ansiosta.
  • Kattavat turvajärjestelmät käytettäessä manuaalisten trukkien rinnalla.
  • Lyhyt takaisinmaksuaika prosessien optimoinnin ansiosta.

ERC 213a / 217a

Jungheinrichin luotettavat ja monipuoliset ERCa-automaattitrukit huolehtivat toistuvista kuljetustehtävistä ilman kuljettajaa. Kompaktin rakenteensa ansiosta ERCa on täydellinen valinta ahtaissa tiloissa tapahtuvien kuljetusprosessien tehostamiseen. Tasaisesta suorituskyvystä huolehtii 2,8 kW:n vaihtovirtamoottori ja elektronisesti ohjattu, tehokas nostomoottori puolestaan kuormien nostamisesta ja laskemisesta hiljaisesti ja pehmeästi – suurissakin nostokorkeuksissa. Vankka teräsrunko ja suljettu runkorakenne lisäävät turvallisuutta vakuuttavasti. Jungheinrichin automaattitrukkeja voi huoletta käyttää kuljettajien ohjaamien trukkien rinnalla erilaisten turvajärjestelmien, kuten vakiovarusteena olevien henkilöturvaskannerien, ansiosta. Ne toimivat nopeuden mukaan ja havaitsevat mahdolliset esteet automaattitrukin ajoreitillä vetoyksikön ja kuorman suunnassa sekä kaarteissa. Ohjaus perustuu lasernavigointiin. Se toimii joko kuljetusreitille kiinnitettävien heijastimien tai heijastimien ja ympäristön maamerkkien yhdistelmän avulla. Jungheinrichin sarjavalmisteisiin trukkeihin perustuvan pinontavaunun voi ongelmitta integroida olemassa oleviin IT-järjestelmiin tai sitä voi käyttää erillisratkaisuna.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/h 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/h 2 393 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?