Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EKS 215a Bühnenbild

Automaattitrukit ja automaattirobotit

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen. Älykkäiden automatisointikomponenttien avulla voimme automatisoida hyväksi havaittuja vakiotrukkeja ja mukauttaa ne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Huipputehoa automatisoiduissa varastoissa

Automaattiset kapeakäytävätrukkimme suoriutuvat päivittäisistä askareistaan tehokkaasti ja luotettavasti vuoden jokaisena päivänä 24/7. Niissä yhdistyvät varaston täydellinen integrointi, mikä koostuu hyllyistä, ohjelmistoista ja erilaisista kuljetinjärjestelmistä ja -teknologioista.

Automatisoidun varaston sydän

Ilman kuljettajaa toimivat automaattitrukit suorittavat älykkään ohjelmiston ohjaamina kaikki yrityksesi kuljetustehtävät – turvallisesti ja tehokkaasti. Erityisten automatisointikomponenttien avulla automatisoimme luotettavia vakiotrukkejamme ja mukautamme ne varastosi yksilöllisiin tarpeisiin.

AUTOMATISOINNILLA ONNISTUT

Underload-kuljetukset ja tavara keräilijälle-keräily. Autonomiset mobiilirobotit liikkuvat itsekseen ja operoivat turvallisesti samassa tilassa ihmisten kanssa. 360° turvallisuuskonsepti takaa koko ympäröivän alueen tarkkailun ja pysäyttää arculee S:n turvallisesti ihmisten ja esteiden edessä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?