Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automatisointiprosessi 4

Automatisointi

Oikean kumppanin kanssa automatisointi onnistuu. Automatisoinnin asiantuntevana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, joka lisää varastosi taloudellisuutta automaattisesti.

Automatisointi voi olla oikotie varaston tehokkuuden ja joustavuuden kohentamiseen. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan automaattisesti johda menestykseen. Yrityksesi tarpeisiin mukautettu, vaivattomasti olemassa olevaan varastoympäristöön sulautuva järjestelmä tarkoituksenmukaisine automatisointiasteineen on yleensä toimivin ratkaisu. Jungheinrich on asiantunteva kumppani suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi räätälöidyn automatisointiratkaisun, jonka avulla voit mahdollisimman joustavasti vastata asiakkaidesi yhä yksilöllisemmiksi käyviin toiveisiin. Ratkaisu auttaa sinua myös pitämään kasvavan tuotevalikoiman vaivattomasti hallussasi ja kohentamaan yrityksesi tehokkuutta ja taloudellisuutta – täysin automaattisesti. Projektin päätyttyäkin olemme tukenasi, sillä tarjoamme sinulle alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston. Sen ansiosta voit luottaa siihen, että automatisoitu laitteistosi toimii pitkään niin kuin pitääkin ja mahdolliset käyttökatkot ovat mahdollisimman lyhyitä.

Räätälöity automatisointiratkaisu kolmessa vaiheessa

Kokonaistoimittajana neuvomme ja autamme yritystäsi sen siirtyessä vaiheittain kohti joustavaa ja suorituskykyistä automatisointiratkaisua. Kuljemme mukanasi suunnittelusta ja projektoinnista toteutusvaiheeseen, käyttöönottoon ja projektin päätyttyä käytössäsi olevaan huolto- ja tukipalveluun asti. Toimintamme on aina läpinäkyvää, luotettavaa ja tehokasta – sen takaa pitkäaikainen kokemuksemme sisälogistiikan prosessien automatisoinnista mitä erilaisimmilla toimialoilla.

Content Automatisointiprosessi 1 Vaihe 1: Suunnittelu ja valmistelu

Räätälöidyt ratkaisut ja logistiikkaprosessit.
Löytääksemme juuri sinun yrityksellesi sopivan automatisointiasteen, analysoimme ensin yrityksesi vaatimukset materiaali- ja tietovirtojen suhteen. Erilaisten välineiden, kuten materiaalivirta-analyysien, järjestelmäkuvausten ja CAD-mallien, avulla selkeytämme vallitsevaa tilannetta ja tavoitteita ja löydämme mahdolliset optimointitarpeet. Tämän perusteella testaamme karkeasuunnitteluvaiheessa erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja arvioimme niitä etenkin liiketaloudellisesta näkökulmasta. Tavoitteenamme on aina löytää mahdollisimman tehokkaat ja joustavat toimintamallit yrityksesi prosesseihin. Kun optimaalinen ratkaisu on löytynyt, alkaa hienosuunnittelu. Havainnollistamme yrityksesi tulevat prosessit mahdollisimman tarkasti, määritämme tarvittavan budjetin ja suunnittelemme toteutusaikataulun tarkasti. Emme keskity vain yrityksesi sisälogistiikan nykyisten prosessien suorituskykyyn, vaan tarkastelemme tilannetta nimenomaan pitkällä tähtäimellä. Sillä yrityksesi joustavuuden säilyttäminen edellyttää, että otamme suunnitelmissamme alusta alkaen huomioon automatisoidun varastosi vaivattoman laajennus- ja muuntautumiskyvyn.


Content Automatisierungsprozess 2 Vaihe 2: Toteutus ja järjestelmäintegraatio

Kokonaisratkaisut saman katon altaoteutus ja järjestelmäintegraatio.
Kokonaistoimittajana Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi yhteyshenkilön, joka koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen. Ammattimaisten ja luotettavien projektinhallintamenetelmien avulla Jungheinrich takaa, että jokainen prosessivaihe sujuu tehokkaasti ja toteutetaan täsmällisesti. Tietojen välitys sujuu optimaalisesti, sillä teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi oman projektipäällikön kanssa ja järjestämme säännöllisesti projektinhallintakokouksia kaikkien osapuolten kesken. Tämä takaa mahdollisimman läpinäkyvän ja turvallisen projektin kulun avaimet käteen -periaatteella toimitettavan laitteiston luovutukseen asti. Laitteiston kaikki järjestelmät, olivatpa ne manuaalisia, osittain tai täysin automatisoituja, toimivat saumattomasti ja harmonisesti yhteen.


Content Automatisierungsprozess 3 Vaihe 3: Huolto ja tuki

Pysyvästi rinnallasi.
Jotta automatisoitu laitteistosi toimisi pitkään tehokkaasti, tarjoamme yrityksellesi projektin päätyttyäkin asiantuntevaa ja kattavaa logistiikkajärjestelmien huolto- ja tukipalvelua. Alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston ja tukikeskuksemme ansiosta olemme aina lähelläsi ja nopeasti paikalla silloin, kun tarvitset apua. Yli 4700 huoltoasentajaamme ympäri maailman suorittavat huolto-, testaus- ja tarkastustoimenpiteitä asiantuntevasti ja luotettavasti – ja tuovat tarvittavat varaosat mukanaan. Tukikeskuksemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Se huolehtii puolestasi järjestelmän valvonnasta. Automatisoitujen laitteistojesi kestävän suorituskyvyn takaamiseksi koulutamme myös yrityksesi henkilökuntaa. Siten laitteistojen käyttö on tehokasta ja turvallista.

Lue lisää huolto- ja tukipalveluistamme

Content STC2B1A

Valokeila kohti varaston uutta huippusuorittajaa

Jungheinrich STC 2B1A – luokkansa suorituskykyisin hyllystöhissi koko maailmassa.
Ensimmäinen Jungheinrichin kehittämä pientavaran hyllystöhissi takaa automaattisen pientavaravaraston tehokkaan toiminnan. Sen suorituskyky on luokkansa parasta, energianhallinta älykästä ja ajomitat luokkansa pienimmät.

Content Auomatisierungsprozess

Automatisointia uudella tasolla

Automaattinen kapeakäytävätrukki EKX 516a.
Jungheinrichin EKX 516a -mallisarjan uusimman sukupolven avulla nostat varastosi aivan uudelle tasolle. Luotettava EKX-kapeakäytävätrukkimme on myös automaattirukkina tehokas, suorituskykyinen ja käytössä ehdottoman turvallinen. Varastotoiminnot on mahdollista automatisoida myös vaiheittain, sillä käytössäsi jo olevat kapeakäytävätrukit voidaan automatisoida jälkikäteen.

Lue lisää 

Content Automatisointiprosessi (3)

Varaston automatisointi
Miten ja missä määrin?

Miksi hyvin toimivan varaston automatisointi saattaisi olla kannattavaa? Mitkä seikat puhuvat varaston automatisoinnin puolesta ja miten monta erilaista automatisointitasoa on olemassa? Mitä automatisoinnissa on otettava huomioon ja mitkä sidosryhmät on otettava mukaan suunnitteluun? Näitä ja muita kysymyksiä käsittelemme Whitepaper-julkaisussamme. Samassa yhteydessä annamme käytännön vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia yrityksesi varaston automatisointiin. 

Räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimialoille

Olipa kyse uusista laitteistoista tai olemassa olevien laitteistojen modernisoinnista tai laajennuksista – Jungheinrich on monivuotisen sisälogistiikkakokemuksensa aikana ehtinyt neuvoa useita pieniä, keskikokoisia ja suuria yrityksiä eri puolilla maailmaa prosessiensa automatisoinnissa. Kokonaistoimittajana olemme olleet asiakkaidemme tukena projektien alusta loppuun asti.

Muita automatisointiprojekteja

Lue tästä lisää muista Jungheinrichin asiakasreferensseistä

Lue lisää


Kiinnostaako yrityksesi varastoa varten räätälöity automatisointiratkaisu?

Anna meidän auttaa

Janne Alanen

Janne Alanen

Liiketoimintapäällikkö

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Max Grotell

Myyntipäällikkö, SWA

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Pavel Jyrkönen

Projektipäällikkö, varastokalusteet

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Henri Tolvanen

Projektipäällikkö, varastokalusteet

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?