Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ERE 225i

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu ajotasolla 2.500 kg

  • 122 mm
  • 2 500 kg
  • Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu vaihteleviin materiaalikuljetuksiin.
  • Kestävä teräsrunko vaativiin käyttöolosuhteisiin.
  • Yksilöllisesti konfiguroitavissa lukuisten eri varustevaihtoehtojen avulla.
  • Kuorma-auton tunnistus ja automaattinen nopeudenalennus.
  • Tehokas voimansiirtokonsepti takaa maksimaalisen työskentelytehon.

ERE 225i

Jungheinrichin kestävä ja suorituskykyinen, sähkökäyttöinen ERE 225i -lavansiirtovaunu on kompakti päältä ajettava trukki, joka vakuuttaa etenkin kuorma-autojen lastauksessa ja purkamisessa sekä pitkillä ajomatkoilla. Se voi kuljettaa jopa kolme lavaa kerrallaan. Kestävä teräsrunko ja tilava ajotaso tekevät työskentelystä erityisen miellyttävää. Luotettavan ajomoottorin huippunopeus on jopa 14 km/h. Se vakuuttaa maksimaalisella tehokkuudellaan ja ketterällä ajokäyttäytymisellään. Erilaisia kuorma-alustoja varten käytettävissä on eripituisia haarukoita, joten taatusti joustava ERE 225i soveltuu mitä erilaisimpiin kuljetustehtäviin. Tilava ohjaamo ja pitkälle kehitetyt toiminnot, kuten kuorma-autontunnistus ja automaattinen nopeudenalennus, operationCONTROL ja Floor-Spot, tekevät työskentelystä ergonomista ja turvallista tilanteessa kuin tilanteessa.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?