Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ERE 225i

Sähkötoiminen lavansiirtovaunu ajo-/talutuskäyttöön 2500 kg

  • 122 mm
  • 2 500 kg
  • Luokkansa lyhyin sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu joustavaan käyttöön.
  • Kahdesta ajotasomallista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin varastoihin.
  • Kestävä teräsrunko ja kolmella sivulla oleva suojaus turvaavat kuljettajaa erinomaisesti.
  • Lisävarusteena saatava kuorma-auton tunnistus ja automaattinen nopeuden alennus sekä valaistus.

ERE 225i

Suorituskykyinen, sähkökäyttöinen ERE 2i -lavansiirtovaunu on luokkansa lyhyin päältä ajettava lavansiirtovaunu, joka toimii vakuuttavasti niin kuorma-autojen lastauksessa ja purkamisessa kuin erityisen ahtaissa varasto-olosuhteissakin. Kompaktin muotoilunsa ja kestävän rakenteensa ansiosta se on täydellinen valinta kauttakulkuvaraston vaativiin tehtäviin. Maksimaalisesta tehokkuudesta pitää huolen tehokas ajomoottori, jonka kiihtyvyys on sähäkkää ja ajokäyttäytyminen ketterää. ERE 225i:n kompakti rakenne puolestaan huolehtii intuitiivisista ajo-ominaisuuksista ja takaa optimaalisen näkyvyyden tavaroihin. Erilaiset ajotasomallit ja akkukapasiteetit tuovat joustavuutta kaikkiin käyttötarpeisiin. Vakaa runko, jossa on korkeat sivutuet, ja tilava ohjaamo pitävät huolen maksimaalisesta turvallisuudesta ja työskentelyn mukavuudesta. Muut pitkälle kehitetyt toiminnot, kuten kuorma-auton tunnistus ja automaattinen nopeuden alennus sekä kuorma-auton valaisu, lisäävät työskentelyn turvallisuutta ja tehokkuutta tilanteessa kuin tilanteessa.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ERE 225i 2 500 kg 122 mm 12 km/h 2 139 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?