Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Hyllyjärjestelmät

Hyllyjärjestelmät

Hyllyt: varaston kantava voima

Tarkoituksenmukainen hyllyjärjestelmä on varaston selkäranka. Kokonaisratkaisujen toimittajana etsimme kanssasi aina optimaalisen hyllyratkaisun – olipa se sitten staattinen tai dynaaminen hyllyjärjestelmä tai monimuotoinen, automatisoitu varastojärjestelmä.

Kannattavia ja lomittuvia hyllyjärjestelmien kokonaisratkaisuja

Tulevaisuuskelpoisten hyllyjärjestelmien kehittämiskompetenssi kumpuaa ennen kaikkea kokemuksesta. Jungheinrich on jo 60 vuoden ajan panostanut omaan kehitystyöhön, yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun. Tuloksena on laaja tuotevalikoima kuormalavojen, säiliöiden, alustojen, laatikoiden ja pitkän tavaran varastointiratkaisuja. Näin me huolehdimme siitä, että asiakkaidemme varastoissa kaikki on aina niin kuin pitääkin, helposti ja vaivattomasti käsiteltävissä. Hyöty syntyy siitä, että hyllyjärjestelmien avulla yrityksesi varastokapasiteettia voidaan lisätä tuntuvasti. Olemme asettaneet itsellemme korkeat tavoitteet: kokonaisratkaisujen toimittajana haluamme toteuttaa kanssasi juuri sinun yrityksellesi täydellisesti sopivan, optimaalisen hyllyratkaisun. Se voi olla staattinen tai dynaaminen hyllyjärjestelmä tai haastavampi ja monimuotoisempi, täysautomaattinen varastojärjestelmä. Kuitenkin aina juuri sellainen, jota yrityksesi ja asiakkaidesi yritysten menestyminen tarvitsee.

Tehokas, turvallinen, laajennettava: varastojärjestelmä, joka vie yritystäsi eteenpäin

Varasto tarvitsee tukevan perustuksen, jotta se voi kasvaa. Mitoittamalla hyllyjärjestelmä tarkoituksenmukaisesti optimoidaan koko materiaalivirran tehokkuus. Se tarkoittaa esimerkiksi nopeampaa työskentelytehoa, joka saavutetaan Jungheinrich-varastonhallintajärjestelmän avulla.

Tässä vaiheessa kuvaan astuu edistyksellinen huipputekniikka. Se näkyy esimerkiksi Jungheinrichin Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän täydellisenä yhteispelinä. Järjestelmä koostuu kompakteista kanavavarastoista ja itsenäisesti liikkuvasta hyllykuljettimesta, nk. Under Pallet Carrier -järjestelmästä (UPC). Molempiin komponentteihin on lisävarusteena saatavissa turvajärjestelmät, jotka suojaavat ihmisiä ja koneita mahdollisimman tehokkaasti. UPC-järjestelmässä tästä huolehtii integroitu henkilönsuojausjärjestelmä. Lisäksi suoraan hyllyyn on mahdollista saada kiinteä henkilöturvalaitteisto. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: ”älykäs” valokenno valvoo sektoreittain hyllyn edustaa lattiatason lähettyvillä ja varmistaa, että kompaktivarastojärjestelmä pysähtyy vaaratilanteessa automaattisesti.

Siirrettävät lavahyllyt ovat toinen esimerkki optimoidusta varastojärjestelmästä. Nämä sähköisesti siirrettävät hyllyt tuovat kaksinkertaista lisäarvoa: liittäminen varastonhallintajärjestelmään säästää sekä aikaa että tilaa. Miksikö? Koska jokaisesta lohkosta avautuu aina vain yksi kuja, hyllyjä varten jää huomattavasti suurempi tila (jopa 90 % enemmän perinteisiin lavahyllyihin verrattuna). Tämän lisäksi siirtohyllystön ja työntömastotrukkien yhdistelmä parantaa työskentelytehoa merkittävästi. Päädyitpä mihin ratkaisuun tahansa, Jungheinrichin hyllyjärjestelmien ja trukkien yhdistelmä ovat oivallinen väline yrityksesi varastoprosessien ja työskentelytehon optimointiin.

Kaikkea tehokkuuden parantamiseen: kokonaisratkaisu yrityksesi varastoon saman katon alta

Jungheinrichilta saat kattavan ratkaisun osittain tai täysin automatisoidun hyllyjärjestelmäsi tarkoituksenmukaiseen optimointiin sekä siihen sopivan Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmän. Niiden avulla olet valmiina kuormalavojen, säiliöiden ja alustojen sekä laatikoiden ja pitkän tavaran varastointiin. Meiltä saat koko järjestelmän kattavan kokonaisratkaisun: tarjoamme kokonaisvaltaista varaston suunnittelua, jossa hyllyt ja trukit ovat osa saumattomasti toimivaa logistiikkajärjestelmää.

Yhteistyössä kanssasi asiantuntijamme määrittävät juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin tehokkaimman hyllyjärjestelmän. Paneudumme yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin alusta loppuun asti: olemassa olevan laitteistosi analysoinnista ja optimoinnista uuden laitteiston optimaaliseen suunnitteluun, toteutukseen ja lopulta onnistuneeseen luovutusvaiheeseen asti. Sillä vain täydellisesti juuri sinun yrityksesi liiketaloudellisiin toimintoihin mukautetut logistiikkajärjestelmät voivat tuoda yrityksellesi ratkaisevan kilpailuedun muihin nähden. Kokonais- ja järjestelmätoimittajana voimme taata, että kaikki järjestelmät toimivat saumattomasti ja optimaalisesti yhteen. Tässä hyödynnämme kokemustamme ja osaamistamme monien tuhansien varastojen suunnittelusta, projektoinnista, projektien hoitamisesta ja järjestelmien käyttöönotosta eri puolilla maailmaa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?