Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage RBG Hochregallager
Vauhdilla parhaaseen työskentelytehoon

Lavojen hyllystöhissi

Huippunopeus ja varastoinnin sekä varastosta oton tarkkuus ovat automaattisen lavavaraston A ja O. Paras mahdollinen työskentelyteho ja tilan maksimaalinen hyödyntäminen voidaan saavuttaa ainoastaan käyttämällä laitteita, jotka mukautettu optimaalisesti kyseessä olevaan varastoon.

Tehon parantaminen automaattisella lavavarastolla

Nopeus ja tehokkuus ovat valttia, jos yrityksesi tavoitteena on mahdollisimman suuri tavaran vaihtuvuus. Automaattisten lavavarastojen vahvuudet tulevat esille tilanteissa, joissa varastoidaan ja käsitellään suuria määrää tavaroita monivuorokäytössä (jopa 24/7) ja/tai rajallisessa tilassa. Hyllyjärjestelmän, ohjelmiston ja kaikkien käytettyjen laitteiden on tällöin toimittava täydellisesti yhdessä. Tästä syystä automaattisen lavavaraston suunnittelu ja toteuttaminen tulisi jättää kokeneen asiantuntijan, kuten Jungheinrichin, hoidettavaksi.

Tilan hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

Automaattiset lavavarastot voidaan toteuttaa kiinteästi asennettavina varastoina tai erillisinä siilovarastoina, joiden korkeus voi olla jopa 45 m. Niiden tilan hyödyntämisaste on tällöin erittäin suuri. Lavojen, ristikkohäkkien ja yksilöllisten kannatinjärjestelmien asetuspaikat kestävät jopa 7,5 t kuormia. Yksinkertaisella, kaksinkertaisella tai useampikertaisella varastointisyvyydellä varustettuna nämä varastot sopivat lähes tavaralle kuin tavaralle. Saatavana normaalin lämpötilan varastona, lämpötilaohjattuna varastona tai pakkasvarastona –35 °C:seen saakka.

Vauhtia tavarankäsittelyyn 

Automaattisessa lavavarastossa erityiset suurnopeushyllystöhissit määräävät tahdin tavaroita varastoitaessa ja varastosta otettaessa. Hissien kantavuus on jopa 7,5 t, ja ne liikkuvat yhtä nopeasti kuin tarkastikin – tarjoten samalla maksimaalisen energiatehokkuuden. Näin hyllystöhisseillä saadaan paras hyöty irti automaattisesta lavavarastosta.

Muunneltavuutta unohtamatta: kääntymiskykyiset hyllystöhissit

Kun käytäväkohtaiset hyllystöhissit liikkuvat ainoastaan yhdellä hyllykäytävällä, kääntymiskykyiset hyllystöhissit toimivat useammalla käytävällä: koko varastokapasiteetti tulee käytettyä hyväksi. Työskentelytehon parantamiseksi varastojärjestelmään voidaan integroida myös lisää laitteita. Käytävänvaihtojärjestelmä takaa hyllystöhissin nopean ja varman siirron. Valvontaelementeistä, säätölaitteista, varolaitteista tai kiskojen vaihdon apuvälineistä aiheutuvat kustannuksen jäävät pois.

Automaattisen lavavaraston suunnittelu ja toteutus saman katon alta

Samantekevää, onko kyseessä tavaroiden vastaanotto, lähetys, hyllyjärjestelmät, erilaiset asemat vaiko kuljetuslaitteistot: analysoimme mielellämme kanssasi yksilölliset kuljetusrakenteesi, löydämme sopivat ratkaisut prosessiesi optimoimiseksi ja suunnittelemme yhdessä kanssasi automaattisen lavavarastosi optimaalisen käyttötavan. 


Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?