Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Lavankuljetustekniikka
Materiaalivirta mittatilaustyönä

Lavankuljetustekniikka

Sisälogistiikan ratkaisut mittatilaustyönä: Optimaalinen lavankuljetustekniikka ratkaisee yrityksen sisäisen materiaalivirran laadun, taloudellisuuden ja luotettavuuden. Jungheinrich tarjoaa täydellisesti yritykseesi ja sen vaatimuksiin sopivat modulaariset konseptit ja innovatiiviset teknologiat. 

Varastokonseptiisi sopivat ratkaisut

Kuormalavojen kuljetintekniikalla on ratkaiseva merkitys sille, kuinka tehokkaasti ja taloudellisesti varastoasi voidaan käyttää. Oletpa optimoimassa nykyistä varastoasi tai rakentamassa uutta, Jungheinrichilla on tavoitteeseesi sopiva ratkaisu. Lavankuljetustekniikkamme voidaan konfiguroida tarkalleen tarpeitasi vastaavaksi. Järjestelmiemme modulaarisen rakenteen ansiosta voi järjestää materiaalivirran tarkalleen vaatimustesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Näin kuormalavat liikkuvat automaattisesti varastosi tärkeiden pisteiden välillä tehokkaasti. 

Hyvä tuotantoteho

Lavankuljetustekniikkamme lähtökohtana on varastosi taloudellisuus ja tuottavuus. Valittavana on lukuisia erilaisia komponentteja. Kuten esimerkiksi rulla-, hihna- tai ketjukuljettimia, siirtovaunuja, nosto- ja kääntöpöytiä tai hihnanostimia. Lavojen kuljetusnopeus on 0,45 m/s, mikä mahdollistaa varaston erinomaisen läpäisymäärän ja pitää materiaalivirran optimaalisesti liikkeellä.

Joustavuutta ja käyttömukavuutta

Oikean kuormalavankuljetustekniikan valinta on Jungheinrichilla asiantuntevan neuvonnan ja asiantuntijoidemme kattavan prosessitietämyksen tulosta. Näin pystymme suunnittelemaan tarpeitasi ihanteellisesti vastaavan järjestelmän. Edut: Prosessitasolla siihen kuuluu maksimaalinen joustavuus, taloudellisuus ja huoltoystävällisyys.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?