Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJE C20

Ohjausaisallinen lavansiirtovaunu 2,0 t

  • 540 mm
  • 2 000 kg
  • Lisätty mastonosto ergonomiseen työskentelyyn
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Ketterä ja kompakti lyhyen etuosansa ansiosta
  • Täysin ohjailtavissa ohjausaisa pystyssä
  • Tehokas kiihtyvyys ja suuri nopeus

EJE C20

Ketterä ja ergonominen sähkökäyttöinen EJE C20 -lavansiirtovaunu on mukautuva apuri kaikkiin käyttökohteisiin, joissa tavaroita siirrellään ja keräillään. Perusnoston lisäksi laitteessa on integroitu yksinkertainen masto, jonka avulla tavarat voidaan nostaa jopa 752 mm:n korkeuteen. Siten tavarat päätyvät ergonomiselle tarttumiskorkeudelle ja puolilavojen ottaminen sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Siksi tämä sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu onkin ihanteellinen valinta vähittäiskaupan käyttöön. Varsinkin silloin, kun tavaroiden on liikuttava joutuisasti ja tehokkaasti, EJE C20 -trukkien suuri nopeus, tehokas kiihtyvyys ja silti alhaiset kulutusarvot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Täydellistä energianhallintaa tukee omalta osaltaan myös Jungheinrichin litiumionitekniikka. Turvallisuus on EJE C20 -trukeissakin ensiarvoisen tärkeää. Alas nivelöity ohjausaisa varmistaa, että trukin ja käyttäjän välillä säilyy aina turvallinen etäisyys. Ja jos tila käy oikein ahtaaksi, ryömintäajopainike mahdollistaa trukin turvallisen ohjailun ohjausaisa pystyssä.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJE C20 2 000 kg 752 mm 6 km/h 1 734 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?