Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Automaattitrukki EKS 215a

Automaattitrukit

Ilman kuljettajaa toimivat automaattitrukit muodostavat automatisoidun varaston sydämen, joka lyö älykkään ohjelmiston tahdissa. Erityisten automatisointikomponenttien avulla automatisoimme luotettavia vakiotrukkejamme ja mukautamme ne yrityksesi varaston yksilöllisiin tarpeisiin.

Täysautomaattinen, tarkka ja varma

Content Automaattitrukit (2)

Tuote-esittelyvideo

Etusi pähkinänkuoressa

Video AGV:n turvallisuudesta

Kuljettajaton ja silti turvallinen

Kattavat turva-anturit suojaavat ihmisiä, kuormaa ja koneita. Automaattitrukit liikkuvat vain niille määrätyillä reiteillä. Silti voi esiintyä tilanteita, joissa joku työntekijä päätyy epähuomiossa automaattitrukin reitille. Tällöin kattava, CE-hyväksytty turvajärjestelmä jarruttaa trukkia välittömästi. Olennainen osa automaattitrukkijärjestelmää ovat automaattitrukkien käyttämiä ajoreittejä jatkuvasti valvovat henkilöturva-anturit varoitus- ja turvakenttineen. Jos varoituskenttään ilmestyy ihminen, trukin nopeus hidastuu välittömästi. Jos ihminen pysyy paikallaan, trukki jarruttaa pysähdyksiin asti. Samanaikaisesti ohjauskeskukseen lähetetään trukin käytön estämisestä kertova signaali.

Turvallista nopeudesta huolimatta

Kaikissa automaattitrukeissa on vakiovarusteena henkilöturvaskanneri vetoyksikön suunnassa. Turva-alueen kenttien pituudet mukautetaan trukin ajonopeuteen. Sen seurauksena trukit havainnoivat ympäristöään sitä ennakoivammin, mitä nopeammin ne liikkuvat ja sitä pidempiä myös varoitus- ja suojakentät ovat.


Content Fahrerlose Transportsysteme Image 2 Turvallista ajosuunnasta huolimatta

Automaattitrukit havaitsevat myös trukin sivuilla ajoreitin varrella olevat kohteet. Kohteiden ennakoiva tunnistaminen onnistuu trukin sivuille sijoitettujen laserskannerien avulla. Ne tuovat myös lisäturvaa kaarreajoon. Kaarteissa anturit tunnistavat kohteet, jotka saattaisivat osua trukin rakenteisiin. Jos törmäysvaara on olemassa, anturit pysäyttävät trukin ennen törmäystä.


Content Fahrerlose Transportsysteme Lisäturvallisuutta anturiverhon avulla

Lisäturvaa anturiverhon avulla. Anturiverhon tarkoitus on havaita kohteita henkilöturva-anturin toiminta-alueen ylä- ja alapuolella, ja estää kohteisiin törmääminen mahdollisimman tehokkaasti. Sen avulla voidaan havaita esimerkiksi lavat ja tavarat, jotka työntyvät liian pitkälle hyllystä. Anturiverho ei toimi ainoastaan ajettaessa suoraan eteenpäin, vaan se ”silmäilee” ajoreittiä ennakoivasti myös kaarteissa.

Sisälogistiikan onnistunutta automatisointia

Content Automaattitrukit 11

Varaston muutosrakentaminen on vanhanaikaista

Automaattitrukkien käyttöönotto edellyttää asiakkaalta tavallisesti huomattavia valmisteluja eikä harmilliselta toiminnan häiriintymiseltä voida välttyä. Kaiken tämän välttämiseksi Jungheinrichin automaattitrukit valmistellaan ennen toimitusta tarkoin tulevaa käyttötarkoitustaan varten ja testataan perinpohjaisesti laitteistojen ja ohjelmistojen toimivuuden varmistamiseksi. Siten pyrimme minimoimaan järjestelmän käyttöönoton kannalta kriittisimmän vaiheen aikana ilmenevät mukauttamistarpeet ja rajaamaan varaston tai sen tuotantoympäristöön kohdistuvat seisaukset mahdollisimman lyhyiksi. Asiakkaan luona automaattitrukit liitetään palkitun logistiikkarajapintaohjelmiston avulla vaivattomasti asiakkaan isäntäjärjestelmään. Kyseessä on Jungheinrichin kehittämä rajapintaohjelmisto, nk. ”plug-in-ohjelmisto”, jota käytetään jo nyt menestyksekkäästi yli 100 asiakkaan järjestelmissä. Tämän erittäin laadukkaan, standardoidun laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuden ansiosta voimme toteuttaa yrityksesi automaattitrukkien käyttöönoton tehokkaasti, resursseja säästäen.

Content Fahrerlose Transportsysteme (1)
Content Fahrerlose Transportsysteme 1

Toiminnallisuuden ja muotoilun liitto

Tavoitteletko toimitus- ja tuotantoprosessien laajamittaista optimointia ilman lisävaivaa tai -kustannuksia? Jungheinrichin automaattitrukkien avulla se onnistuu. Ne huolehtivat toistuvista kuljetustehtävistä täysin automaattisesti.

Jungheinrichin automaattitrukit tosi toimissa

Laser reittiohjauksen ansiosta voit optimoida kuljetusreitit ja keventää työntekijöidesi kuormitusta. Samalla varaston tehokkuus ja luotettavuus kasvavat kaikkina vuorokauden aikoina. Vaivattomasti tapahtuva integrointi olemassa oleviin rakenteisiin takaa automaattitrukkien sujuvan käytön. Kuvittele tilanne omalle kohdallesi ja koe Jungheinrichin automaattitrukit tosi toimissa.

Kaikki saman katon alta

Jungheinrich tarjoaa käyttöösi yhteyshenkilön, joka vastaa kysymyksiisi koko projektin ajan suunnittelusta toteutukseen. Asiantuntijamme huolehtivat automaattitrukkien käyttöönotosta paikan päällä.


Janne Alanen

Janne Alanen

Liiketoimintapäällikkö

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?