Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EZS_350a

Automatisoitu vetotrukki

  • 5 000 kg
  • Tehokas, toimintavarma ratkaisu kuljetustehtäviin
  • Optimoidut kuljetusreitit tarkan lasernavigoinnin ansiosta
  • Kattavat turvajärjestelmät käytettäessä manuaalisten trukkien rinnalla
  • Eri vetokytkinvaihtoehtoja
  • Helppo liitäntä olemassa oleviin IT-järjestelmiin

EZS 350a

Jungheinrichin monipuoliset ja kestävät automaattiset EZS 350a -vetotrukit tuovat tärkeän lisän yrityksesi tuotantoympäristöön. Ne soveltuvat erityisen hyvin jopa 5 tonnin painoisten vaunujen tehokkaaseen vetämiseen esimerkiksi tuotannon materiaalihuollossa. Ilman kuljettajaa toimivat automaattitrukit perustuvat Jungheinrichin luotettaviin sarjavalmisteisiin trukkeihin. Ne on kehitetty tehostamaan työnkulkua ja kuljetusprosesseja. Automaattitrukit suorittavat varaston rutiinitehtävät luotettavasti ja varmasti. Niiden vahvuuksia ovat tarkka navigointitekniikka ja kattava turvallisuuskonsepti. Trukkien tehokkuuden ja samalla alhaisen energiankulutuksen takaa 24 V:n vaihtovirtamoottori, ja trukeissa käytettävä lasernavigointi toimii kuljetusreitille kiinnitettävien heijastimien avulla. EZS 350a -trukkeja voidaan käyttää kuljettajan ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla, osana olemassa olevaa laitejärjestelmää tai stand alone -ratkaisuna – niin tai näin, ne tuovat lisää tehoa tuotannon materiaalihuoltoon.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/h 1 962 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?