Vuokraa sopiva trukki

sisä- tai ulkokäyttöön

Jungheinrichilta saat sopivan vuokratrukin tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Laajassa valikoimassamme on ratkaisuja yrityksen sisälogistiikkaketjun kaikkiin vaiheisiin.

Vuokratrukit

Kaikkiin käyttötarkoituksiin, lähellä yritystäsi

Trukkien vuokraus on kätevä ratkaisu tilapäisiin tarpeisiin. Yllättävissäkin tilanteissa, kuten esimerkiksi oman trukin vioittuessa, vuokratrukki pelastaa tilanteen pikaisesti helpon ja nopean saatavuuden ansiosta. Vuokratukit toimivat hyvin myös vakiokaluston lisänä projekteissa tai ruuhkahuippuja tasoittamassa. Ne toimivat myös taloudellisena pelivarana, sillä niihin ei sitoudu pääomaa ja näin vältytään myös turhilta kustannuksilta. Vuokrakulut ovat lisäksi täysin verovähennyskelpoisia yritystoiminnan kuluja.

Vuokratrukkimme

Pinonta- ja lavansiirtovaunuista maastotrukkeihin – valitse oikea tuotekategoria ja aloita trukin etsintä.

Lisää

Trukin vuokraamisen edut

Suunnittelu helpottuu, kiirehuiput hoituvat, trukkiviat eivät pysäytä toimintaa, taloudellinen pelivara säilyy.

Lisää

Vuokratrukit ovat aina huollettuja ja käyttövalmiina.

Vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen, kuten vakuutusmaksut ja huoltokulut sekä tarvittaessa myös kuljettaja. Trukkiasiantuntijamme etsivät tarpeitasi ja käyttökohdetta vastaavan vuokratrukin. Jungheinrichin eurooppalaisessa vuokratrukkikannassa on yli 25 000 trukkia. Laajasta valikoimasta löytyy juuri sopivat vuokratrukit käyttötarkoitukseesi, sisä- ja ulkokäyttöön – lavansiirto- ja pinontavaunuista kontti- ja maastotrukkeihin. Meiltä löydät myös erikoisrakenteisia trukkimalleja vaativiin ja epätavallisiin kohteisiin.

Suurin osa vuokratrukeistamme on alle vuoden ikäisiä, joten saat käyttöösi turvallista ja uusinta tekniikkaa. Trukkeihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita. Vuokrausaikamme ovat joustavia, mitä vain päivästä vuosiin.

Yhteystiedot

Palvelunumero käytetyille ja vuokratrukeille on 010 616 8586

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää