Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Niederhub_ERE

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ERE

Käännettävällä tai kiinteällä ajotasolla varustetut lavansiirtovaunut ovat täydellisiä keskipitkien matkojen kuljetuksiin. Äärimmäisen kestäviä, luotettavia, turvallisia. Ja vastaavat tarkalleen tarpeisiisi: innovatiiviset toiminnot mahdollistavat energiaa säästävän ajon myös vaativimmassa käytössä tai 15 prosenttia paremman tuottavuuden pelkällä napin painalluksella. 

Valmiina myös täysautomaattiseen käyttöön

Toimiviksi koetut sarjavalmisteiset trukkimme muuttuvat älykkäillä automatisointikomponenteilla varustettuina ilman kuljettajaa ajaviksi automaattitrukeiksi. Yhteistyössä älykkään ohjelmiston kanssa ne pitävät varaston näin tulevaisuuskelpoisena, yksinkertaistavat prosesseja ja saattavat tehokkuuden täysin uudelle tasolle. Automatisoinnin osaavana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi varten räätälöidyn automaattitrukkijärjestelmän, joka parantaa automaattisesti varastosi taloudellista tehokkuutta. 

Keskipitkille matkoille talutus- ja ajokäyttöisen yhdistelmänä

Stage Keskipitkä matka

Vankka, luotettava ja yksilöllisesti konfiguroitavissa. Juuri mitä tarvitset.

Vankan rakenteensa ansiosta ERE ei ainoastaan takaa luotettavampaa toimintaa, vaan yhdistää myös kompaktin ketteryyden ajettavan laitteen mukavuuteen. Näin se on ihanteellinen trukki käyttöön, jossa teho on etusijalla. Konfiguroi itse ERE, joka vastaa parhaiten yrityksesi tavarankäsittelylle, kuljetusreitille ja trukin käyttöalueelle asettamiin vaatimuksiin.

ERE:n edut lyhyesti:

Haluatko lisätietoa ajotasolla varustetusta sähkökäyttöisestä lavansiirtovaunusta ERE?


Uuden ajettavan lavansiirtovaunun ERE parhaat puolet 1 minuutissa. Katso itse, mitä ERE osaa.

Content Keskipitkä matka (4)

Lujatekoinen ajettava lavansiirtovaunu ERE rinnallasi.

Content Keskipitkä matka Kestävä ja luotettava.

Vankan teräksisen runkonsa ansiosta sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu ERE on sekä kuljettajan että trukin kannalta luotettavampi ja turvallisempi. Siten ERE soveltuu ihanteellisesti haastavimpaankin ramppiajoon ja kuormalavojen kuljetukseen.


Content Keskipitkä matka (2) Muunneltava ja monipuolinen.

Kokoa ERE tismalleen yrityksesi yksilöllisten tarpeiden, eli työskentelytehoa, kuljetuksia ja laitteen muita ominaisuuksia koskevien vaatimustesi mukaan. Muokkaa ajokäytössä oleva lavansiirtovaunusi tarkoituksenmukaiseksi ja valitse neljästä eri ajotasosta itsellesi sopivin. Valittavissasi on 50 erilaista lisävarustetta, mm. positionCONTROL, jonka avulla lisäät tuottavuutta jopa 15 % kilpailijoihin verrattuna.


Content Keskipitkä matka (3) Nopea ja tuottelias.

ERE-lavansiirtovaunua ei suotta kutsuta ”pikajuoksijaksi”. Ajo- ja sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu, jonka nopeus on 14 km/h, on markkinoiden nopein trukki. drivePLUS-lisävarusteen avulla voit lisätä työskentelytehoa jopa 19 % kilpailijoihin verrattuna.


Content Keskipitkä matka (1) Ketterä ja pienikokoinen.

ERE-lavansiirtovaunu on markkinoiden lyhyin ja pienikokoisin ajokäyttötrukki. Ajotasosta huolimatta se soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi ahtaissa olosuhteissa. Ajo- ja sähkökäyttöisen ERE-lavansiirtovaunun avulla kuorma-autojen kuormaaminen ja purkaminen sekä raskaiden kuormien kuljetus ja mitä erilaisimpien tavaroiden keräily sujuvat kuin leikiten.


Content EJE 3 Energiatehokas.

Olemme sovittaneet ajo- ja sähkökäyttöisen ERE-lavansiirtovaunun komponentit sen edeltäjään verrattuna paremmin yhteen. Tämän ansiosta uusimman sukupolven ERE-lavansiirtovaunujen energiankulutus on huomattavasti, (kilpailijoihin verrattuna) jopa 23 %, alhaisempi. 
Hyödy litiumioniakkujemme eduista: nopeat varausajat, huoltovapaus ja pitkä käyttöikä ovat litiumionitekniikan tärkeimmät edut perinteisiin akkuihin nähden.

Lue lisää

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?