Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Niederhub_ERE

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ERE

Käännettävällä tai kiinteällä ajotasolla varustetut lavansiirtovaunut ovat täydellisiä keskipitkien matkojen kuljetuksiin. Äärimmäisen kestäviä, luotettavia, turvallisia. Ja vastaavat tarkalleen tarpeisiisi: innovatiiviset toiminnot mahdollistavat energiaa säästävän ajon myös vaativimmassa käytössä tai 15 prosenttia paremman tuottavuuden pelkällä napin painalluksella. 

Valmiina myös täysautomaattiseen käyttöön

Toimiviksi koetut sarjavalmisteiset trukkimme muuttuvat älykkäillä automatisointikomponenteilla varustettuina ilman kuljettajaa ajaviksi automaattitrukeiksi. Yhteistyössä älykkään ohjelmiston kanssa ne pitävät varaston näin tulevaisuuskelpoisena, yksinkertaistavat prosesseja ja saattavat tehokkuuden täysin uudelle tasolle. Automatisoinnin osaavana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi varten räätälöidyn automaattitrukkijärjestelmän, joka parantaa automaattisesti varastosi taloudellista tehokkuutta. 

Keskipitkille matkoille talutus- ja ajokäyttöisen yhdistelmänä

Stage Keskipitkä matka

Vankka, luotettava ja yksilöllisesti konfiguroitavissa. Juuri mitä tarvitset.

Vankan rakenteensa ansiosta ERE ei ainoastaan takaa luotettavampaa toimintaa, vaan yhdistää myös kompaktin ketteryyden ajettavan laitteen mukavuuteen. Näin se on ihanteellinen trukki käyttöön, jossa teho on etusijalla. Konfiguroi itse ERE, joka vastaa parhaiten yrityksesi tavarankäsittelylle, kuljetusreitille ja trukin käyttöalueelle asettamiin vaatimuksiin.

ERE:n edut lyhyesti:

Haluatko lisätietoa ajotasolla varustetusta sähkökäyttöisestä lavansiirtovaunusta ERE?


Uuden ajettavan lavansiirtovaunun ERE parhaat puolet 1 minuutissa. Katso itse, mitä ERE osaa.

Content Keskipitkä matka (4)


Lujatekoinen ajettava lavansiirtovaunu ERE
 rinnallasi.

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?