Hochhub_ERC

Sähkökäyttöiset pinontavaunut ERC / ERD

Käännettävällä tai kiinteällä ajotasolla varustetuissa sähkökäyttöisissä pinontavaunussa yhdistyvät ohjausaisatrukin ketteryys sekä ajettavan trukin mukavuus ja nopeus. Kuormien nostaminen ja laskeminen käy tarkasti, sillä vaihtovirta-ajomoottori takaa parhaan kiihdytyksen ja tehokkuuden.

Valmiina myös täysautomaattiseen käyttöön

Toimiviksi koetut sarjavalmisteiset trukkimme muuttuvat älykkäillä automatisointikomponenteilla varustettuina ilman kuljettajaa ajaviksi automaattitrukeiksi. Yhteistyössä älykkään ohjelmiston kanssa ne pitävät varaston näin tulevaisuuskelpoisena, yksinkertaistavat prosesseja ja saattavat tehokkuuden täysin uudelle tasolle. Automatisoinnin osaavana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi varten räätälöidyn automaattitrukkijärjestelmän, joka parantaa automaattisesti varastosi taloudellista tehokkuutta. 

Uudelleen ajateltu sähkökäyttöinen pinontavaunu

Uuden sukupolven pinontavaunu Jungheinrichilta on tulossa mullistamaan varastotyöskentelysi: Uusi ERC 216zi. Ensimmäinen sähkökäyttöinen pinontavaunu integroidulla litiumioniakulla ja uudella trukin muotoilulla. Tämä trukki vie käytettävyyden, turvallisuuden ja ergonomian aivan uudelle tasolle.

Keskipitkille matkoille talutus- ja ajokäyttöön

Onko sinulla kysyttävää?