Trukit yhdellä silmäyksellä

Jungheinrichin trukkivalikoimasta löytyy kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin sopivia trukkeja. Tutustu laajaan valikoimaamme.

Haarukkavaunut ja käsikäyttö

Haarukkavaunut ja käsikäyttöi

Jungheinrichin haarukkavaunujen monipuolisten mallien joukossa on taloudellisia ratkaisuja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Voit valita tavallisen käsikäyttöisen haarukkavaunun, jonka kantavuus on 2 200kg, saksinostovaunun taikka osittain tai kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun sinkityn mallin.

Haarukkavaunut

Sähkökäyttöiset lavansiirtovau

Sähkökäyttöiset lavansiirtovau

Jungheinrichin lavansiirtovaunuista löytyy sopiva ratkaisu kaikille kuljetusmatkoille, olipa kyse lyhyistä matkoista talutuskäytössä, keskipitkistä matkoista yhdistetyssä ajo- ja talutuskäytössä tai pitkistä matkoista ajokäytössä. 1600–3 500 kg:n kantavuudet mahdollistavat taloudellisen käytön kaikissa tapauksissa.

Lisää

Sähkökäyttöiset pinontavaunut

Sähkökäyttöiset pinontavaunut

Jungheinrichin pinontavaunuista löytyy sopiva ratkaisu kaikille kuljetusmatkoille ja nostokorkeuksille, olipa kyse lyhyistä matkoista talutuskäytössä, keskipitkistä matkoista yhdistetyssä ajo- ja talutuskäytössä tai pitkistä matkoista ajokäytössä. 1 600–3 000 kg:n kantavuudet ja jopa 5 350 mm:n nostokorkeudet mahdollistavat taloudellisen käytön kaikissa tapauksissa.

Lisää

Sähkötrukki varastoon

Tehokas ja ketterä vastapainotrukki on oivallinen apuväline raskaan kuorman lastaukseen ja purkuun. Kestävä vastapainotrukki soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Jungheinrichin vastapainotrukit on valmistettu Saksassa uusimmalla teknologialla, täsmällisyydellä sekä pitkällä kokemuksella. Trukkimme varmistavat kuljettajalle miellyttävän ja tasaisen ohjauksen sekä hyvän näkyvyyden. Vastapainotrukkeja löytyy niin sähkökäyttöisiä kuin polttomoottorilla varustettuinakin.

Vastapainotrukit

Diesel- ja nestekaasutrukit

Kestävät dieseltrukit ja nestekaasutrukit takaavat hyvän työskentelytehon kaikissa kuljetustehtävissä. Dieseltrukki tai nestekaasutrukki on energiatehokas ja taloudellinen ratkaisu myös kovaan käyttöön. Saksalaisella laadulla valmistetut trukit varmistavat alhaiset huoltokustannukset sekä erinomaisen työtehon. Trukkien hydrodynamiikka varmistaa nopean ja pehmeän liikkuvuuden sekä sulavan ajosuunnan vaihdon. Jungheinrichin dieseltrukki ja nestekaasutrukki on varusteltu turvallisella ja tärinättömällä ohjaamolla joka takaa kuljettajalle ihanteellisen työergonomian.

Dieseltrukit ja nestekaasutrukit

Työntömastotrukki

Työntömastotrukki eli tönäri on monipuolinen ja luotettava valinta varastokäyttöön. Jungheinrichin työntömastotrukki mahdollistaa työskentelyn maksimaalisen turvallisuuden, ja niiden avulla saadaan hyödynnettyä myös korkealla sijaitsevat varastotilat. Maston työntöominaisuuden ansiosta kääntyminen trukilla onnistuu kapeissakin hyllyväleissä. Hyvä näkyvyys, sekä tilava ja ergonominen kuljettajanpaikka mahdollistavat miellyttävän ja tehokkaan työskentelyn.

Työntömastotrukit

Keräilytrukit

Joustava ja ketterä keräilytrukki on kompaktin rakenteensa ansiosta erinomainen apuväline esimerkiksi varastoissa. Pääpiirteittäin keräilytrukit voidaan jakaa kolmeen ryhmään: matalakeräilijöihin, välitasokeräilijöihin ja korkeakeräilijöihin. Laadukkailla Jungheinrichin keräilytrukeilla nopeutat ja tehostat materiaalinkeräysprosessia ergonomiasta tinkimättä.

Keräilytrukit

Vetotrukit/materiaalijunat

Vetotrukki on monipuolinen ja taloudellinen apuväline kuormien kuljettamiseen ahtaissa tiloissa ja kapeilla käytävillä. Vetotrukki sopii useisiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi huonekaluliikkeisiin, teollisuuteen, marketteihin tai sairaaloihin.  Jungheinrichin vetotrukit ovat turvalliset ja miellyttävät ajaa ja niiden sovittaminen onnistuu kaikkiin perävaunutyyppeihin useiden eri toimitettavien vetokytkinjärjestelmävaihtoehtojen ansiosta.

Vetotrukit

Kääntömastotrukit

Joustavat ja ergonomiset kääntömastotrukit ovat omiaan esimerkiksi korkeavarastoihin ja soveltuvat niin ala-, keski- kuin ylätasojenkin keräilyyn. Kääntömastotrukki liikkuu sulavasti niin kapeissa kuin leveissäkin käytävissä. Kuormien nostamisen lisäksi kääntömastotrukilla onnistuu kätevästi ja turvallisesti myös henkilöstön nostaminen. Hyvä kuljettavan näkyvyys niin kuormaan, mastoon kuin ajoreitillekin nopeuttaa työskentelyä ja tekee siitä entistä turvallisempaa.

Kääntömastotrukit

Erikoistrukit

Erikoistrukki on asiakkaan erityiseen tarpeeseen suunniteltu yksilöllinen trukkiratkaisu. Esimerkiksi haastavat kuljetusolosuhteet ja epätavalliset kuljetettavat tavarat ovat syitä erikoistrukin hankkimiseksi. Erikoistrukkeja voidaan tehdä trukkien pienistä lisävarusteluista suuriin runkomuutoksiin asti.  Esimerkiksi eri teollisuudenalat kuten auto- ja paperiteollisuus käyttävät erikoistrukkeja

Erikoistrukit

Käyttöohjeet

Shuttle-kompaktivarastojärjestelmät

Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän itsenäisesti lavakanavissa ajavat hyllykuljettimet tuovat tehokkuutta
varastotoimintoihin: varastointiin, noutoon sekä jakeluun. Kokonaisratkaisu sisältää sekä kanavahyllyn, kuljetustrukin ja hyllykuljettimen. Shuttle-kompaktivarastojärjestelmä auttaa varastokapasiteetin sekä materiaalivirran optimoinnissa ja lisää siten työskentelytehoa. Hyllykuljettimia on saatavana sekä lavan alle ajettavana, että haarukkamallisena ja saatavilla on myös erikseen räätälöityjä malleja.


Shuttle-kompaktivarastojärjestelmät

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää

Logistiikkaopas

Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.
Logistiikkaopas

Uutiskirjeen tilaaminen