Meistä

Menestyksesi tueksi:

Machines. Ideas. Solutions.

Iskulauseemme "Machines. Ideas. Solutions.“ – koneita, ideoita ja ratkaisuja – osuu naulan kantaan. Ajattelemme innovatiivisesti, toimimme innostavasti ja luomme kokonaisratkaisuja asiakkaidemme hyväksi.

Meistä

Jungheinrich tekee logistiikasta menestystekijän.

Jungheinrich-konserni on yksi maailman johtavista trukkien sekä varasto- ja materiaalivirtatekniikan toimittajista. Varastotekniikassa Jungheinrich on Nro. 1 Euroopassa. Vuodesta 1953 alkaen yritys, jonka pääpaikka on Hampurissa, on tarjonnut tuotteita ja palveluita teollisuuden ja kaupan alan yrityksille.

Globaalit jakeluvirrat lisääntyvät: Yhä enenevässä määrin on kuljetussektorin liikkuvuus ja joustavuus johtanut siihen, että räätälöidyt "allround-ratkaisut" korvaavat perinteisen tuotetarjonnan. Tähän kehitykseen Jungheinrich vastaa modernilla, laajalla tuotevalikoimalla ja loistavalla palvelutarjonnalla.

Jungheinrich-konsernilla on viisi tuotantolaitosta Saksassa: Norderstedt ja Lüneburg Hampurin välittömässä läheisyydessä sekä baijerilainen Jungheinrich Moosburg GmbH:n tehdas lähellä Müncheniä, tämän läheisyydessä on Degerpointin tehdas. Myös Landsbergissa Leipzigin lähellä on tehdas.

Historia

Miten Jungheinrich on kehittynyt pienestä yrityksestä maailmanlaajuisesti tunnetuksi huippumerkiksi?

Lisää

Kestävä kehitys

Olemme sitoutuneet suojelemaan terveyttä ja ympäristöä sekä edistämään energiatehokkuutta. Toimimme sen mukaisesti.

Lisää

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää

Uutiskirjeen tilaaminen
Online-Services