Tiedonsiirtopäätteet

WMT 110/115

Käytetäänkö teillä vielä paperisia listoja? Siinä tapauksessa meillä on yrityksellesi kiinnostava ratkaisu: Jungheinrich-trukkipäätteillä varaston tuottavuutta voi parantaa luotettavasti.

Suurenna kuvaa hiiren osoittimella

Tiedustele verkkolomakkeella

Perustiedot

  • Paperiton tehtävien käsittely
  • Kestävä
  • Huippuhyvä hinta-laatusuhde
  • Joustavat käyttömahdollisuudet monipuolisten liitäntöjen ansiosta
  • Ihanteellinen käytettävyys kosketusnäytöllä ja etupainikkeilla

Paperiton tilausten käsittely
Jungheinrichin tiedonsiirtoratkaisut tekevät paperin pyörittämisen varastossa tarpeettomaksi. Niillä yrityksesi voi parantaa läpivirtausta, tehokkuutta ja laatua huomattavasti ja saavuttaa selvää säästöä.

Kestävä. Tehokas. Joustava.
Jungheinrich WMT 110/115 -trukkipäätteet on kehitetty nimenomaisesti kovaan käyttöön trukeissa ja logistiikassa. Erityisen kestävät ja tehokkaat tiedonsiirtopäätteet voi yhdistää helposti kaikkiin yleisimpiin varastonhallintajärjestelmiin ja WLAN-ympäristöihin. Asennus on vakioitu Jungheinrichin trukkeihin, mutta se onnistuu helposti myös muun merkkisiin trukkeihin.

Niihin on saatavana paljon lisävarusteita, kuten Bluetooth-yhteys ja RFID-lukijoita sekä erilaisia muisteja, käyttöjärjestelmiä ja kosketusnäyttöjä. Kokovaihtoehtoja on kaksi. Lisäksi päätteet on tehty kestämään karujakin käyttöolosuhteita, ja myös hinta-laatusuhde on verraton. Siksi Jungheinrichin WMT-trukkipäätteet ovat oikea valinta kaikkiin kohteisiin.

Edut lyhyesti

  • Lisää läpivirtausta
  • Lisää joustavuutta
  • Suunnittelu, käyttöönotto ja tuki saman katon alta
  • Lisää prosessivarmuutta
  • Lisää selkeyttä

Näytä yksityiskohtaiset edut

Yksityiskohtaiset edut

Lisää läpivirtausta

Kasvata varaston läpivirtausta, tehokkuutta, laatua ja pienennä samalla kustannuksia – paperittoman tehtävien käsittelyn avulla! Jungheinrich-tiedonsiirtopäätteet vastaanottavat kuljetustehtäviä varastonhallintajärjestelmästä (WMS) langattoman WLAN-verkon kautta, ja työntekijät näkevät tarpeelliset tiedot trukin näytöllä selkeästi reaaliajassa.

Lisää prosessivarmuutta

Varastonhallintajärjestelmä voi varmentaa ja ohjata kaikkia työvaiheita, sillä järjestelmä saa välittömästi tiedon viivakoodien lukemisesta tai kosketusnäytöllä annettavista vahvistuksista. Tämä auttaa välttämään virheitä ja parantamaan prosessivarmuutta.

Lisää joustavuutta

Tiedot siirtyvät trukkipäätteelle reaaliaikaisesti, joten tehtävien tärkeysjärjestyksen muuttumiseen voi reagoida aina nopeasti.

Lisää selkeyttä

Kun tehtävät käsitellään kokonaisuudessaan varastonhallintajärjestelmässä, selkeys lisääntyy.

Suunnittelu, käyttöönotto ja tuki saman katon alta

Tarjoamme sinulle tukea ratkaisujen asennukseen ja käyttöönottoon yrityksessäsi.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tiedustele verkkolomakkeella

Yhteystiedot

Jarkko Suomalainen

Puh: +358 44 779 9649
Fax: +358 9 7599 3333

Jarkko Suomalainen