Käytetyt trukkimme.

Yhtä varmaa Jungheinrich laatua kuin uudet.

Jungheinrich JUNGSTARS

Kun käytetty Jungheinrich-trukki lähtee meiltä tehdaskunnostuksen jälkeen, asiantuntijankin on lähes mahdoton erottaa sitä uudesta.

Käytetyt tehdaskunnostetut trukit

Jungheinrich JUNGSTARS - Viiden tähden tehdaskunnostetut trukit

JUNGSTARS-trukit ovat käytettyjä Jungheinrich-trukkeja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Viiden tähden periaatteen mukaisesti kunnostetut trukkimme ovat tekniikaltaan ja ulkonäöltään huippulaatua ja noudattavat tiukimpien turvallisuus- ja kestävyysstandardien vaatimuksia. Vahvistamme vaatimusten täyttymisen asianmukaisella todistuksella. Lisäksi olemme niin vakuuttuneita JUNGSTARS-trukkiemme laadusta ja pitkästä käyttöiästä, että myönnämme jokaiselle kunnostetulle trukille 12 kuukauden takuun – aivan kuten uusillekin Jungheinrich-trukeille.
Tämä on paras osoitus siitä, että JUNGSTARS-trukkimme ovat yhtä varmaa Jungheinrich-laatua kuin uudet.

Viiden tähden periaatteemme

Yksi tähti turvallisuudesta, toinen tähti tekniikasta, kolmas tähti ulkonäöstä, neljäs tähti luotettavuudesta ja viides tähti kestävyydestä.

Lisää

Käytetyn trukin haku

Etsi tarpeisiisi sopivaa käytettyä Jungheinrich trukkia.

Lisää

JUNGSTARS edut

Hankkiessasi JUNGSTARS-trukin saat samalla lukuisia taloudellisia, teknisiä ja ekologisia etuja. Hyödyt joustavasta palveluvalikoimastamme, jollaisen vain Jungheinrich tarjoaa.

Lisää

Peruskorjauskonsepti

Kaikki käytetyt trukit kunnostetaan samalla tavalla 6 vaiheessa. Kaikki prosessin vaiheet ovat tarkan laadunvalvonnan alaisia.

Lisää

JUNGSTARS lupaus

Päättäessäsi hankkia JUNGSTARS-trukin saat enemmän varmuutta, enemmän turvallisuutta ja enemmän vastinetta rahallesi. Tämä on JUNGSTARS lupauksemme.

 Lisää

Tarkistuslista käytetyn trukin ostoa varten

Tarkistuslistamme käytetyn trukin ostoa varten. Yhdeksän kohdan listan avulla trukki tulee tarkastettua perinpohjaisesti.

Lisää

Yhteystiedot

Palvelunumero käytetyille ja vuokratrukeille on 010 616 8586

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää