Trukin kuljettajakoulutus

Trukin kuljettajakoulutus

Trukin kujettajakoulutus

Trukkien valmistus sekä huolto- ja korjaustoiminta ovat meidän vahva perusta asiantuntevalle trukin kuljettajakoulutukselle.

Työturvallisuuslaki velvoittaa työnantajan perehdyttämään työntekijän työhön, työolosuhteisiin sekä työvälineiden oikeaan käyttöön ja turvallisiin työtapoihin. Trukin kuljettajan koulutuksen pääasiallisena tavoitteena on painottaa turvallista trukin käsittelyä erilaisissa toimintaympäristöissä.
Koulutuksissa perehdytään lisäksi trukkitekniikkaan yleisesti ja trukkien kunnossapitoon. Oikein koulutettu henkilöstö tuottaa selvää säästöä työnantajalle!

Koulutuksia järjestämme toimipisteissämme Keravalla, Tampereella, Turussa sekä Vaasassa. Koutuksen yhteydessä toimipisteissämme on samalla mahdollista tutustua uusimpiin trukkimalleihimme. Voitte myös kysellä koulutuksen järjestämistä omissa tiloissanne ja omalla trukkikalustollanne.

Koulutuksien sisältö on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti. Koulutus voi sisältää halutessanne myös ajoharjoittelua.


Trukin kuljettajan koulutus autoilijalle

Tarjoamme säännöllisesti kuukausittain myös ns.direktiivikoulutusta kuorma- ja rekka-auton kuljettajille (Liikenteenturvallisuusviraston hyväksymä jatkokoulutusohjelma 109187/05.03.07/2018) jolloin trukin kuljettajakoulutukseen osallistuva henkilö saa samalla ammattiautoilijan ajokortillensa merkinnän 7 tunnin (yhden direktiivipäivän) ammattipätevyys jatkokoulutuksesta.

Näissä niin kutsutuissa direktiivikoulutuksessa, eli koulutettaessa kuorma-autojen kuljettajia on koulutuksen pääpaino sellaisissa ympäristöissä joissa ko. ammattiryhmä toimii. Pääasiallisena tavoitteena on painottaa turvallista trukin käsittelyä erilaisissa ammattiautoilijoille tutuissa toimintaympäristöissä.

Koulutus sisältää myös ajoharjoittelua sekä lyhyen kirjallisen kyselyn.

Henkilömäärä ammattipätevyyspäivälle on rajoitettu enintään viiteentoista ilmoittautuneeseen kurssilaiseen.

Kysy lisää trukin kuljettajan koulutuksesta autoilijalle sähköpostilla: info(at)jungheirich.fi


Trukin kuljettajan ajokortti

Trukin kuljettaja koulutuksessa olleet voivat ostaa meiltä kuvallisen Trukin kuljettajan ajokortin. Ajokortteja on saatavilla RFID tunnistimella ja ilman tunnistinta. RFID tunnistimella varustettua ajokorttia voidaan käyttää myös trukin käynnistysavaimena jos trukissa on Jugheinrich transponder lukko, ISM Online lukko tai Easy Access lukko.

Tavallisen Trukin kuljettajan ajokortin OVH hinta: 20 Eur (0%ALV).

RFID tunnistimella varustetun Trukin kuljettajan ajokortin OVH hinta: 30 Eur (0%ALV).

Isomman ryhmän edut koulutuksissa

Isommalle ryhmälle aika ja paikka on erikseen sovittavissa. Koulutusta on mahdollista järjestää myös viikonloppuisin. Paikka voi olla myös asiakkaan luona jos asiakkaalla on koulutukseen soveltuva tila ja kalusto. Lisäksi koulutettaessa isompaa ryhmää yksilökohtainen kustannus on vähäisempi.

Kysy tarjousta ryhmähinnasta sähköpostilla info(at)jungheinrich.fi.
Yhteistyössä

Suomen Turvaprojektit Oy FinSecPro   

 

 

Yhteystiedot

Vaihde 09 7599 330

Myynnin palvelunumero 010-616 8585

Huollon palvelunumero 010-616 8588

Varaosien palvelunumero 010-616 8589

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää

Uutiskirjeen tilaaminen