Automaattinen korkeavarasto

Malli ETXa/EKXa

Joustavuutta automatisoinnista huolimatta

Suurenna kuvaa hiiren osoittimella

Tiedustele verkkolomakkeella

Perustiedot

  • Joustavaa käyttöä
  • Kokonaisjärjestelmän erittäin hyvä käytettävyys
  • Enemmän vapautta suunnitteluun
  • Pääpaino modulaarisuudessa

Joustavuutta automatisoinnista huolimatta! Kun tämän järjestelmän sydämessä ovat Jungheinrichin automatisoidut kapeakäytävätrukit EKXa ja ETXa, yrityksesi on jo askeleen lähempänä tätä tavoitetta.
Järjestelmää voi käyttää manuaalisesti, puoliautomaattisesti tai automaattisesti, joten yrityksessäsi on valmius kaikkiin tilanteisiin. Näin varastotoiminnot voidaan automatisoida myös asteittain. EKXa:n ja ETXa:n toimintaympäristö koostuu vakiovarusteita, kuten hyllyistä, etualueen kuljetustekniikasta, turvajärjestelmästä, ohjausjärjestelmästä tai Transport Manager- ja varastonhallintajärjestelmistä (WMS). Tämän järjestelmän modulaarisuuden ansiosta yritykselläsi on paljon vapautta varastotopologian suunnittelussa. Modulaarisuus mahdollistaa myös kokonaisjärjestelmän hyvän käytettävyyden ja yrityksesi tarpeita varten optimoidun ratkaisun.

Edut lyhyesti

  • Ominaisuudet
  • Yrityksellesi koituvat edut
  • Käyttö

Näytä yksityiskohtaiset edut

Yksityiskohtaiset edut

Ominaisuudet

Tämä automaattijärjestelmä pohjautuu automaattisiin kapeakäytävätrukkimalleihin EKXa (Man-Up) ja ETXa (Man-Down). Ne ovat WLANin ja induktiivisen ohjauksen kautta jatkuvasti yhteydessä niitä valvovaan ohjaus- ja turvajärjestelmään. Jos ohjausjärjestelmänä käytetään Jungheinrichin Warehouse Control Systemiä (WCS:ää) tai Transport Manageria, useampaa kapeakäytävätrukkia käytettäessä yhden hyllystön toimeksiannot on mahdollista jakaa optimaalisesti. Varastotopologiaan vaikuttavat myös hyllyissä ja etualueilla käytettävä kuljetustekniikka. Viime mainittu on voitu toteuttaa joko perinteisen kuljetintekniikan avulla, tai se on voitu toteuttaa ilman kuljettajaa toimivina kuljetusjärjestelminä, jollainen on esimerkiksi Jungheinrichin Auto Pallet Mover (APM).

Käyttö

Automaattisissa kapeakäytävätrukeissa ETXa ja EKXa hyödynnetään peruslaitetyyppien ETX ja EKX ominaisuuksia ja etuja. Näin ollen olemassa olevien korkeavarastojen automatisointi on periaatteessa yhtä mahdollista kuin uuden varaston rakentaminen. Jo käytössä olevien trukkien automatisointi jälkikäteen on myös ajateltavissa.
Erinomaisten kaarreajo-ominaisuuksiensa ansiosta automaattiset kapeakäytävätrukkimme voivat työskennellä joustavasti useammassa käytävässä. Niiden käyttö on taloudellista myös silloin, kun varastoinnin ja varastosta oton teho on suhteellisen pieni ja varaston tilavuus suhteellisen suuri, tai kun varastotopologia on epätasainen.

Yrityksellesi koituvat edut

Automatisointi voidaan toteuttaa useammassa vaiheessa, jolloin on mahdollista pitää "sopeutumisjaksoja" ja toimia joustavasti talousarvion laatimisen ja käyttökustannusten optimoinnin kannalta.
Varsinkin kun rakennuksen korkeus on rajallinen, automaattiset kapeakäytävätrukkivarastot tarjoavat enemmän varastointikapasiteettia kuin perinteiset hyllystöhissiratkaisut.
Varsinkin kun rakennuksen korkeus on rajallinen, automaattiset kapeakäytävätrukkivarastot tarjoavat enemmän varastointikapasiteettia kuin perinteiset hyllystöhissiratkaisut. Kun käytetään useampia laitteita, kukin laite voi toimia kaikilla käytävillä. Jos yhteen laitteeseen tulee vika, toinen laite voi ottaa sen tehtävät hoitaakseen. Työ varastossa siis jatkuu ja kokonaiskäytettävyys tehostuu.
Skaalautuvuus: Jos yrityksesi tehokkuusvaatimukset muuttuvat, järjestelmään voidaan lisätä automaattitrukkeja varastoluonnoksen mukaan.

Tiedustele verkkolomakkeella

Yhteystiedot

Jarkko Suomalainen

Puh: +358 44 779 9649
Fax: +358 9 7599 3333

Jarkko Suomalainen