Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automatisointi
Tehokkuus uudelle tasolle

Automatisointi Jungheinrichin kanssa

Kun varaston toiminnot sujuvat kuin tanssi, menestys seuraa automaattisesti.

Digitalisoituneessa maailmassa, jonka tahti on yhä kiihkeämpi ja jossa tavaroiden liikerytmi muuttuu yhä nopeammin, varastosi toiminnot sanelevat menestyksesi. Sillä vain jos kaikki osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen ja huolehtivat yhdessä toimintojen sujuvuudesta, voit joustavasti ja tehokkaasti reagoida kaikkiin yrityksesi kohtaamiin haasteisiin. Automatisointikumppaninasi laadimme yrityksellesi yksilöllisen ratkaisun ja tuemme sinua kokonaistoimittajana vaihe vaiheelta: suunnittelusta huolto- ja tukipalvelujen myötä aina siihen varastojärjestelmään asti, joka täydellisellä esityksellään vakuuttaa niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Content STC2B1A

Valokeila kohti varaston uutta huippusuorittajaa.

Jungheinrich STC 2B1A – luokkansa suorituskykyisin hyllystöhissi koko maailmassa.

Ensimmäinen Jungheinrichin kehittämä pientavaran hyllystöhissi takaa automaattisen pientavaravaraston tehokkaan toiminnan. Sen suorituskyky on luokkansa parasta, energianhallinta älykästä ja ajomitat luokkansa pienimmät.


Content Automation Trenner

Kaikki, mitä täydellisesti suunniteltuun automatisointiratkaisuun tarvitaan.

Content Automation (4)

Joustavuus on
kestävän suorituksen perusta.

Kunnianhimoisen seurueen tanssijoihin pätevät samat seikat kuin suorituskykyisen ja pitkäikäisen automatisointiratkaisun yksittäisiin osiin: molempien on liikuttava mahdollisimman sujuvasti voidakseen mukautua joustavasti ja tehokkaasti jokaiseen tahtiin ja rytmin muutokseen. Siksi koostamme yrityksesi tarpeiden mukaan manuaalisista, osittain tai täysin automatisoiduista alueista saumattomasti yhteen toimivia kokonaisuuksia. Niiden avulla yrityksesi voi reagoida kaikkiin tavaravirrassa ilmeneviin haasteisiin joustavasti. Sellaisia ovat niin kausiluonteiset ruuhka-ajat kuin kysynnän vaihtelut tai tuleva kasvukin. Sillä laitteiston laajennettavuus ja muuntautumiskyky otetaan meillä jo suunnittelun alkuvaiheessa huomioon. Se takaa, että yrityksesi toiminta on aina joustavaa, resurssien hyödyntäminen tehokasta ja tuottavuus jatkuvaa.

Content Automation (1)

Ehdoton luottamus kumppaniin
on ratkaisevaa.

Tanssipartneriinsa on voitava luottaa yhtä lailla sataprosenttisesti kuin automatisointikumppaniinkin, jonka käsiin voit huoletta uskoa yrityksesi ja investointisi. Jungheinrichiin voit luottaa kumppanina ja kokonaistoimittajana alusta alkaen. Meiltä saat vuosikymmenten sisälogistiikkakokemuksemme lisäksi myös neuvonta- ja valmistusasiantuntemusta, kaiken saman katon alta. Juuri oikeanlaisen tuotekokoonpanon avulla luomme yrityksellesi räätälöidyn järjestelmän, joka pitää sisällään kaikki prosessivaiheet ja rajapinnat tavaran vastaanotosta lähetykseen asti. Projektin alusta lähtien apunasi on yrityksesi oma yhteyshenkilö, joka koordinoi kaikkia tahoja ja huolehtii koko ajan jokaisen prosessivaiheen tehokkaasta ja täsmällisestä toteutuksesta. Kattavan osaamisemme ja teknisen asiantuntemuksemme avulla autamme kaikissa yrityksesi automatisointiprojektin vaiheissa tavaravirta-analyysistä huoltopalveluun asti selkeästi ja tehokkaasti. Alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston ja asiantuntevan logistiikkajärjestelmien huolto- ja tukipalvelumme ansiosta olemme aina lähelläsi ja nopeasti paikalla silloin, kun tarvitset apua.

Räätälöity automatisointiratkaisu kolmessa vaiheessa.

Lue lisää

Content Automation (2)

Kokeneen ohjaajan
käsissä automatisointi onnistuu.

Ammattitanssijoille on yleensä tärkeää pitää oma suoritus jatkuvasti samalla korkealla tasolla tai jopa parantaa sitä. Sama koskee varastoa. Jotta yrityksellesi räätälöity laitteisto toimisi jatkuvasti tehokkaasti, yhdistämme insinööritaidon ja taloudellisuuden jo suunnitteluvaiheessa. Kokeneena automatisoinnin koreografina osaamme selkeyttää vallitsevaa tilannetta ja tavoitteita, havaita optimointitarpeita ja löytää täydellisen ratkaisun juuri sinun yrityksellesi – kaikki taloudelliset, tiloihin liittyvät ja muut reunaehdot huomioon ottaen. Olemme juhlistaneet sujuvia automatisointiratkaisujamme jo lukuisten eri toimialoja edustavien ja eri puolilta maailmaa tulevien asiakkaidemme kanssa. Ratkaisujemme avulla olemme onnistuneet auttamaan asiakkaitamme parantamaan tehokkuuttaan pysyvästi ja lisäämään kilpailuetuaan muihin nähden.

Content Automation (3)

Edistyksellisen tekniikan
ensi-iltoja.

Aivan kuten tanssiseurueen, on edistyksellisen varastojärjestelmänkin oltava aina avoinna uusille vaikutteille. Sillä yleisön toiveet muuttuvat aivan yhtä nopeasti kuin asiakkaidesi ja kuluttajien tarpeet. Me panostamme tutkimukseen ja kehitykseen, jotta sinä pääset juhlistamaan joustavan ja edistyksellisen automatisointiratkaisusi ensi-iltaa. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti voidaksemme tuoda varastoon uutta ja optimoitua teknologiaa tehokkaasti ja verkotetusti. Tämä koskee yhtä lailla uusia laitteistoja kuin eri puolilla maailmaa jo olemassa olevien laitteistojen modernisointia tai laajentamistakin.
Jungheinrichin nykyinen automatisointivalikoima kattaa niin automaattitrukit ja kuljetustekniikan, automaattiset pientavara- ja lavavarastot kuin valikoimamme tähden, eteenpäin yhteensopivan Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmänkin. Toimitamme ja integroimme kaiken, mitä täydellisesti suunniteltuun automatisointiratkaisuun tarvitaan – yhdestä ja samasta osoitteesta.
 

Content Automation Trenner1

Lisätietoja automatisoinnista.

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

Jungheinrich järjestelmätoimittajana
Suunnittelu, toteutus, huolto- ja tukipalvelut
Automatisoinnin komponentit
Automaattiset varastojärjestelmät
Automatisoitu keräily & kuormalavojen lastaus

Menestyksekkäitä automatisointiprojekteja.

Referenssit: Automaattiset varastojärjestelmät

Referenssit: Automaattitrukit

Content Automatisierungsprozess (2)

Taustalla sujuva koreografia, tuloksena täydellinen suoritus.

Digitalisointi ja verkottuminen Jungheinrichin kanssa.

Älykkäiden sisälogistiikkaratkaisujen johtavana järjestelmätoimittajana tarjoamme yrityksellesi sujuvasti suunnitellun automatisoinnin lisäksi kaiken varastosi digitalisointiin ja verkottumiseen liittyvän, samasta osoitteesta. Digitaalisten ratkaisujen avulla huolehdimme prosessiesi verkottamisesta tuottavasti ja edistämme siten yrityksesi kannattavuutta ja elinkelpoisuutta tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lue lisää

Kiinnostaako oman varastosi koreografia?

Anna meidän auttaa.

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?