Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automatisointiprosessi 4

Automatisointi

Oikean kumppanin kanssa automaatio onnistuu. Automatisoinnin asiantuntevana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, joka lisää varastosi taloudellisuutta automaattisesti.

Jungheinrichilla on kattava kokemus automaatiosta ja sen projekteista

Automatisointi voi olla oikotie varaston tehokkuuden ja joustavuuden kohentamiseen. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan automaattisesti johda menestykseen. Yrityksesi tarpeisiin mukautettu, vaivattomasti olemassa olevaan varastoympäristöön sulautuva järjestelmä tarkoituksenmukaisine automatisointiasteineen on yleensä toimivin ratkaisu. Jungheinrich on asiantunteva kumppani suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi räätälöidyn automatisointiratkaisun, jonka avulla voit mahdollisimman joustavasti vastata asiakkaidesi yhä yksilöllisemmiksi käyviin toiveisiin. Ratkaisu auttaa sinua myös pitämään kasvavan tuotevalikoiman vaivattomasti hallussasi ja kohentamaan yrityksesi tehokkuutta ja taloudellisuutta – täysin automaattisesti. Projektin päätyttyäkin olemme tukenasi, sillä tarjoamme sinulle alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston. Sen ansiosta voit luottaa siihen, että automatisoitu laitteistosi toimii pitkään niin kuin pitääkin ja mahdolliset käyttökatkot ovat mahdollisimman lyhyitä.

Content automation process

Räätälöity automatisointiratkaisu kolmessa vaiheessa

Kokonaistoimittajana neuvomme ja autamme yritystäsi sen siirtyessä vaiheittain kohti joustavaa ja suorituskykyistä automatisointiratkaisua. Kuljemme mukanasi suunnittelusta ja projektoinnista toteutusvaiheeseen, käyttöönottoon ja projektin päätyttyä käytössäsi olevaan huolto- ja tukipalveluun asti. Toimintamme on aina läpinäkyvää, luotettavaa ja tehokasta – sen takaa pitkäaikainen kokemuksemme sisälogistiikan prosessien automatisoinnista mitä erilaisimmilla toimialoilla.

Haluatko lisätietoja automaattisten varastojärjestelmien huoltopalveluista? Lue lisää tai ota yhteyttä!

Lue lisää varastojärjestelmien huoltopalvelusta >>

Automaatioratkaisut Jungheinrichilla

Varaston automatisointi - Miten ja missä määrin?

Miksi hyvin toimivan varaston automatisointi saattaisi olla kannattavaa? Mitkä seikat puhuvat varaston automatisoinnin puolesta ja miten monta erilaista automatisointitasoa on olemassa? Mitä automatisoinnissa on otettava huomioon ja mitkä sidosryhmät on otettava mukaan suunnitteluun? Näihin ja muihin kysymyksiin löydät vastaukset ladattavista ja ilmaisista esitteistämme alta. Samassa yhteydessä annamme käytännön vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia yrityksesi varaston automatisointiin.

Lataa ilmaisia esitteitämme varaston automatisoinnista:

 

Jungheinrich ja varastoautomaatio

Räätälöityjä automaatioratkaisuja kaikille toimialoille

Olipa kyse uusista laitteistoista tai olemassa olevien laitteistojen modernisoinnista tai laajennuksista – Jungheinrich on monivuotisen sisälogistiikkakokemuksensa aikana ehtinyt neuvoa useita pieniä, keskikokoisia ja suuria yrityksiä eri puolilla maailmaa prosessiensa automatisoinnissa. Kokonaistoimittajana olemme olleet asiakkaidemme tukena projektien alusta loppuun asti.

Tutustu lisää asiakastarinoihin automaatioprojekteistamme

Automatisoi yrityksesi logistinen menestys

Täyttääkö yrityksesi materiaalivirta vielä digitalisoinnin myötä kasvaneet vaatimukset? Automaatti- eli ASRS-varastot (Automated Storage and Retrieval Systems) ovat vastaus yhä lyhyempiin tilausjaksoihin, pienempiin eriin ja nopeampiin toimitusaikoihin.

Turvalliset ja tehokkaat kuljetusprosessit

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen. Älykkäiden automatisointikomponenttien avulla voimme automatisoida hyväksi havaittuja vakiotrukkeja ja mukauttaa ne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Varastojärjestelmät & automaatio

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?