Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Automatisointiprosessi 4
AUTOMATISOINTI ONNISTUU

Automatisointiprosessit

Oikean kumppanin kanssa automatisointi onnistuu. Automatisoinnin asiantuntevana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, joka lisää varastosi taloudellisuutta automaattisesti.

Automatisointi voi olla oikotie varaston tehokkuuden ja joustavuuden kohentamiseen. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan automaattisesti johda menestykseen. Yrityksesi tarpeisiin mukautettu, vaivattomasti olemassa olevaan varastoympäristöön sulautuva järjestelmä tarkoituksenmukaisine automatisointiasteineen on yleensä toimivin ratkaisu. Jungheinrich on asiantunteva kumppani suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi räätälöidyn automatisointiratkaisun, jonka avulla voit mahdollisimman joustavasti vastata asiakkaidesi yhä yksilöllisemmiksi käyviin toiveisiin. Ratkaisu auttaa sinua myös pitämään kasvavan tuotevalikoiman vaivattomasti hallussasi ja kohentamaan yrityksesi tehokkuutta ja taloudellisuutta – täysin automaattisesti. Projektin päätyttyäkin olemme tukenasi, sillä tarjoamme sinulle alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston. Sen ansiosta voit luottaa siihen, että automatisoitu laitteistosi toimii pitkään niin kuin pitääkin ja mahdolliset käyttökatkot ovat mahdollisimman lyhyitä.

Räätälöity automatisointiratkaisu kolmessa vaiheessa.

Kokonaistoimittajana neuvomme ja autamme yritystäsi sen siirtyessä vaiheittain kohti joustavaa ja suorituskykyistä automatisointiratkaisua. Kuljemme mukanasi suunnittelusta ja projektoinnista toteutusvaiheeseen, käyttöönottoon ja projektin päätyttyä käytössäsi olevaan huolto- ja tukipalveluun asti. Toimintamme on aina läpinäkyvää, luotettavaa ja tehokasta – sen takaa pitkäaikainen kokemuksemme sisälogistiikan prosessien automatisoinnista mitä erilaisimmilla toimialoilla.

Content Automatisointiprosessi 1

Vaihe 1: Suunnittelu ja valmistelu.

Räätälöidyt ratkaisut ja logistiikkaprosessit.

Löytääksemme juuri sinun yrityksellesi sopivan automatisointiasteen, analysoimme ensin yrityksesi vaatimukset materiaali- ja tietovirtojen suhteen. Erilaisten välineiden, kuten materiaalivirta-analyysien, järjestelmäkuvausten ja CAD-mallien, avulla selkeytämme vallitsevaa tilannetta ja tavoitteita ja löydämme mahdolliset optimointitarpeet. Tämän perusteella testaamme karkeasuunnitteluvaiheessa erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja arvioimme niitä etenkin liiketaloudellisesta näkökulmasta. Tavoitteenamme on aina löytää mahdollisimman tehokkaat ja joustavat toimintamallit yrityksesi prosesseihin. Kun optimaalinen ratkaisu on löytynyt, alkaa hienosuunnittelu. Havainnollistamme yrityksesi tulevat prosessit mahdollisimman tarkasti, määritämme tarvittavan budjetin ja suunnittelemme toteutusaikataulun tarkasti. Emme keskity vain yrityksesi sisälogistiikan nykyisten prosessien suorituskykyyn, vaan tarkastelemme tilannetta nimenomaan pitkällä tähtäimellä. Sillä yrityksesi joustavuuden säilyttäminen edellyttää, että otamme suunnitelmissamme alusta alkaen huomioon automatisoidun varastosi vaivattoman laajennus- ja muuntautumiskyvyn.


Content Automatisierungsprozess 2

Vaihe 2: Toteutus ja järjestelmäintegraatio.

Kokonaisratkaisut saman katon altaoteutus ja järjestelmäintegraatio.

Kokonaistoimittajana Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi yhteyshenkilön, joka koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen. Ammattimaisten ja luotettavien projektinhallintamenetelmien avulla Jungheinrich takaa, että jokainen prosessivaihe sujuu tehokkaasti ja toteutetaan täsmällisesti. Tietojen välitys sujuu optimaalisesti, sillä teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi oman projektipäällikön kanssa ja järjestämme säännöllisesti projektinhallintakokouksia kaikkien osapuolten kesken. Tämä takaa mahdollisimman läpinäkyvän ja turvallisen projektin kulun avaimet käteen -periaatteella toimitettavan laitteiston luovutukseen asti. Laitteiston kaikki järjestelmät, olivatpa ne manuaalisia, osittain tai täysin automatisoituja, toimivat saumattomasti ja harmonisesti yhteen.


Content Automatisierungsprozess 3

Vaihe 3: Huolto ja tuki.

Pysyvästi rinnallasi.

Jotta automatisoitu laitteistosi toimisi pitkään tehokkaasti, tarjoamme yrityksellesi projektin päätyttyäkin asiantuntevaa ja kattavaa logistiikkajärjestelmien huolto- ja tukipalvelua. Alallamme ainutlaatuisen tiiviin asiakaspalveluverkoston ja tukikeskuksemme ansiosta olemme aina lähelläsi ja nopeasti paikalla silloin, kun tarvitset apua. Yli 4700 huoltoasentajaamme ympäri maailman suorittavat huolto-, testaus- ja tarkastustoimenpiteitä asiantuntevasti ja luotettavasti – ja tuovat tarvittavat varaosat mukanaan. Tukikeskuksemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Se huolehtii puolestasi järjestelmän valvonnasta. Automatisoitujen laitteistojesi kestävän suorituskyvyn takaamiseksi koulutamme myös yrityksesi henkilökuntaa. Siten laitteistojen käyttö on tehokasta ja turvallista.


Lue lisää huolto- ja tukipalveluistamme

Content STC2B1A

Valokeila kohti varaston uutta huippusuorittajaa.

Jungheinrich STC 2B1A – luokkansa suorituskykyisin hyllystöhissi koko maailmassa.
Ensimmäinen Jungheinrichin kehittämä pientavaran hyllystöhissi takaa automaattisen pientavaravaraston tehokkaan toiminnan. Sen suorituskyky on luokkansa parasta, energianhallinta älykästä ja ajomitat luokkansa pienimmät.

Content Auomatisierungsprozess

Automatisointia uudella tasolla.

Automaattinen kapeakäytävätrukki EKX 516a.
Jungheinrichin EKX 516a -mallisarjan uusimman sukupolven avulla nostat varastosi aivan uudelle tasolle. Luotettava EKX-kapeakäytävätrukkimme on myös automaattirukkina tehokas, suorituskykyinen ja käytössä ehdottoman turvallinen. Varastotoiminnot on mahdollista automatisoida myös vaiheittain, sillä käytössäsi jo olevat kapeakäytävätrukit voidaan automatisoida jälkikäteen.

Lue lisää 

Lisätietoja automatisoinnista.

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

Jungheinrich järjestelmätoimittajana
Suunnittelu, toteutus, huolto- ja tukipalvelut
Automatisoinnin komponentit
Automaattiset varastojärjestelmät
Ääni- ja valokeräilystä täysautomaattiseen robottikeräilyyn

Content Automatisointiprosessi (3)

Varaston automatisointi.
Miten ja missä määrin?

Miksi hyvin toimivan varaston automatisointi saattaisi olla kannattavaa? Mitkä seikat puhuvat varaston automatisoinnin puolesta ja miten monta erilaista automatisointitasoa on olemassa? Mitä automatisoinnissa on otettava huomioon ja mitkä sidosryhmät on otettava mukaan suunnitteluun? Näitä ja muita kysymyksiä käsittelemme Whitepaper-julkaisussamme. Samassa yhteydessä annamme käytännön vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia yrityksesi varaston automatisointiin. 

Räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimialoille.

Olipa kyse uusista laitteistoista tai olemassa olevien laitteistojen modernisoinnista tai laajennuksista – Jungheinrich on monivuotisen sisälogistiikkakokemuksensa aikana ehtinyt neuvoa useita pieniä, keskikokoisia ja suuria yrityksiä eri puolilla maailmaa prosessiensa automatisoinnissa. Kokonaistoimittajana olemme olleet asiakkaidemme tukena projektien alusta loppuun asti.

Muita automatisointiprojekteja.

Lue tästä lisää muista Jungheinrichin asiakasreferensseistä.

Lue lisää


Content Automatisierungsprozess (1)

Kun varaston toiminnot sujuvat kuin tanssi, menestys seuraa automaattisesti.

Lue lisää automatisoinnin toteuttamisesta Jungheinrichin kanssa

Content Automatisierungsprozess (2)

Mestarillisesti johdettu varasto ei ole mitään tulevaisuuden kaikua.

Lue lisää digitalisoinnin ja verkottumisen toteuttamisesta Jungheinrichin kanssa


Kiinnostaako yrityksesi varastoa varten räätälöity automatisointiratkaisu?

Anna meidän auttaa.

Janne Alanen

Janne Alanen

LS-päällikkö

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?