Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ECE 220_225

Keräilytrukki 2,0–2,5 t

  • 125 mm
  • 2 000 - 2 500 kg
  • Optimaalinen keräilyteho vähäisellä energiankulutuksella
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Kattavat lisävarusteet ohjaamon optimointiin
  • Puoliautomaattinen easyPILOT-kauko-ohjaus (lisävaruste)

ECE 220/ 225

Jungheinrichin joustavissa ja tehokkaissa mallisarjan 2 matalakeräilytrukeissa erittäin tehokas keräily yhdistyy optimaaliseen energiatehokkuuteen ja ensiluokkaiseen ajomukavuuteen. Erilaisten käyttötasojen ansiosta ne kattavat leikiten yksilöllisten varastojen erilaiset käyttötarpeet. ECE-trukilla suoritettu keräily tarkoittaa optimoituja keräilyprosesseja maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.Keräile vaivattomasti, varmasti ja aikaa hukkaamatta: erityisen suuret akkukapasiteetit takaavat parhaan keräilytehon myös taloudellisessa monivuorokäytössä. Kestävä rakenne ja kompakti koko mahdollistavat tehokkaan kaarreajon ja markkinoiden parhaan kiihtyvyyden. Hydraulisesti nouseva, vaimennettu ajotaso suojaa törmäyksiltä.Tilava ohjaamo, jossa on korkeussäädettävä monitoimiohjauspyörä ja helposti käsiteltävissä olevat hallintalaitteet, takaa erinomaisen ajomukavuuden. Tarvittavasta turvallisuudesta huolehtivat kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten DayLED-päiväajovalo, Floor-Spot tai lisävarusteena saatava curveCONTROL.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
ECE 2202000 kg125 mm12,5 km/h2420 mm24 V
ECE 2252500 kg125 mm12,5 km/h3670 mm24 V

Onko sinulla kysyttävää?