Stage ECE 220_225

Keräilytrukki 2,0–2,5 t

  • 125 - 125 mm
  • 2000 - 2500 kg
  • easyPILOT (lisävaruste)
  • Maksimaalinen keräilyteho minimaalisella energiankulutuksella
  • Tehokas moottori takaa parhaan työskentelytehon
  • jetPILOT
  • Yksilöllisiä lisävarusteita työympäristön mukauttamiseen

ECE 220/ 225

Jungheinrich ECE 220/225 yhdistää erinomaisen keräilytehon optimoituun energiatehokkuuteen ja ensiluokkaiseen ajomukavuuteen. Eri varustelupaketit sekä kuorman ja ohjauskulman mukaan ohjautuva kuljettajaa avustava curveCONTROL-järjestelmä (lisävaruste) saavat ECE 220:n/225:n loistavat ominaisuudet – dynaamisen kiihtyvyyden, turvallisen kaarreajon, suuren loppunopeuden ja erinomaisen energiatehokkuuden – oikeuksiinsa.Keskellä sijaitseva ohjaamo patentoidulla jetPILOT-monitoimiohjauspyörällä mahdollistaa kätevän keräilyn henkilöautoista tutun intuitiivisen ja miellyttävän ajon sekä sen avulla, että kaikki hallintalaitteet ja tarvikkeet ovat vaivattomasti ulottuvilla. Ominaisuuksia voi mukauttaa mitä moninaisimpiin tarpeisiin jo vakiomalleihin sisältyvien lukuisien mukavuusvarusteiden ja monipuolisten lisävarusteiden avulla.Erityisen tehokasta keräilyä varten ECE:hen on saatavana kauko-ohjaimella hallittava puoliautomaattinen ajo, Jungheinrich easyPILOT. Varastojen yksilöllisiä tarpeita varten valittavina on kaksi erilaista käyttötapaa: - Jungheinrich easyPILOT Control (hallintalaitteilla Control Bar ja Control Band)

- Jungheinrich easyPILOT Follow (trukki seuraa käyttäjää automaattisesti)

Jungheinrich easyPILOT:n ansiosta kuljettaja voi siirtää trukin seuraavaan keräilypisteeseen nousematta itse trukin kyytiin. Tämä vähentää tarpeetonta edestakaisin kävelyä ja tehostaa keräilyä merkittävästi erityisesti lyhyillä etäisyyksillä. Lisätehokkuutta tuo driveNAVIGATION, jonka avulla easyPILOT:lla varustetun ECE:n voi yhdistää WMS-varastonhallintajärjestelmään.Erinomaisten nopeus- ja kiihtyvyyslukemien sekä markkinoiden parhaiden energiankulutusarvojen ohella Jungheinrich ECE 220/225:n laaja lisävarustevalikoima ja easyPILOT-ominaisuus takaavat ihanteelliset edellytykset varaston tuottavuuden parantamiseen.Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
ECE 2202000 kg125 mm12,5 km/h2420 mm24 V
ECE 2252500 kg125 mm12,5 km/h3670 mm24 V

Onko sinulla kysyttävää?