Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ECD 320

Keräilytrukki 2,0 t

  • 700 - 1 500 mm
  • 2 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho minimaalisella energiankulutuksella
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Kattavat lisävarusteet ohjaamon optimointiin
  • Ergonominen mastonosto 700 mm:n korkeuteen asti (lisävarusteena 1 500 mm)

ECD 320

Jungheinrichin kestävä ja monipuolinen ECD 320 -matalakeräilytrukki tekee töitä tuplateholla: tuplapitkät haarukat ja lisämastonosto kahden lavan ottamista varten mahdollistavat ergonomisen keräilyn, erinomaisen keräilytehon ja optimaalisen energiatehokkuuden. Tehokas 2,8 kW:n moottori (lisävarusteena myös 3,2 kW) takaa suuret ajonopeudet ja erinomaisen kiihtyvyyden, eikä se lisävarusteena saatavan litiumionitekniikan ansiosta väsähdä monivuorokäytössäkään. Vaativassa käytössä sen vahvuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa: dynaaminen kiihdytys, turvallinen kaarreajo ja suuret ajonopeudet. Pienestä koostaan huolimatta keräilytrukissa on tilava, yksilöllisesti mukautettava ohjaamo ja selkää sekä aikaa säästävät keräilytoiminnot takaava jetPILOT-monitoimiohjauspyörä. Optimaalinen näkyvyys kaikkiin suuntiin, käden ulottuvilla olevat hallintalaitteet ja valojen lisävarusteet tekevät työskentelystä turvallista.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ECD 320 2 000 kg 1 500 mm 12,5 km/h 4 081 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?