Stage ECE 310

Keräilytrukki 1,0t

  • 750 mm
  • 1 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho minimaalisella energiankulutuksella
  • Suorituskykyinen moottori takaa parhaan työskentelytehon
  • Intuitiivinen käyttö jetPILOT-monitoimiohjauspyörällä
  • Yksilöllisiä lisävarusteita työympäristön mukauttamiseen
  • Ergonominen nosto tehokkaaseen keräilyyn

ECE 310

Jungheinrich ECE 310 yhdistää erinomaisen keräilytehon optimoituun energiatehokkuuteen ja ensiluokkaiseen ajomukavuuteen. Työskentelyn perustan muodostavat hyvä tekninen suorituskyky ja lukuisat ergonomiahyödyt. Eri varustelupaketit sekä kuorman ja ohjauskulman mukaan ohjautuva kuljettajaa avustava curveCONTROL-järjestelmä (lisävaruste) saavat ECE 310:n loistavat ominaisuudet – dynaamisen kiihtyvyyden, turvallisen kaarreajon, suuren loppunopeuden ja erinomaisen energiatehokkuuden – oikeuksiinsa.ECE 310:n ergonomisella nostolla voi nostaa jopa 1 000 kg:n kuorman selkää säästävälle työskentelykorkeudelle enintään 840 mm:iin. Kuljettajan on helppo siirtää jo valmiiksi oikealla korkeudella olevat tavarat paikalleen. Myös keräilytehtävät sujuvat miellyttävästi erittäin toimivassa ohjaamossa, jossa kaikki hallintalaitteet ja tarvikkeet ovat kätevästi käden ulottuvilla. Keskellä trukkia sijaitsevassa ohjaamossa on patentoitu jetPILOT-monitoimiohjauspyörä, joka tekee trukin käytöstä yhtä intuitiivista ja mukavaa kuin autolla ajo.Erityisen tehokasta keräilyä varten ECE-trukkiin on saatavana radiokauko-ohjaimella hallittava puoliautomaattinen ohjaus, Jungheinrich easyPILOT. Sen ansiosta kuljettaja voi siirtää trukin seuraavaan keräilypisteeseen nousematta itse trukin kyytiin ja ajamatta sitä. Tämä vähentää tarpeetonta edestakaisin kävelyä ja tehostaa keräilyä merkittävästi etenkin lyhyillä etäisyyksillä. Lisätehokkuutta tuo driveNAVIGATION-ominaisuus, jonka avulla easyPILOTilla varustetun ECE:n voi yhdistää WMS-varastonhallintajärjestelmään.Jungheinrich ECE 310 tukee varastotyöskentelyn tuottavuutta monin eri tavoin. Erinomaisten nopeus- ja kiihtyvyyslukemien sekä markkinoiden parhaiden energiankulutusarvojen ohella laaja lisävarustevalikoima ja easyPILOT-ominaisuus takaavat ihanteelliset edellytykset tehokkaalle ja ergonomiselle työskentelylle päivästä toiseen.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?