Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ECE 310

Keräilytrukki 1,0t

  • 750 mm
  • 1 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho jopa 1 tonnin kuormille
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Ergonominen nosto ergonomiseen keräilyyn
  • Puoliautomaattinen easyPILOT-kauko-ohjaus (lisävaruste)

ECE 310

Luotettava ja ergonominen ECE 310 -matalakeräilytrukki on täydellinen valinta selkää säästävään keräilyyn. Nousevan kuormarungon ansiosta tavarat saadaan siirrettyä oikealle korkeudelle. Laitteen erinomainen keräilyteho ja alhainen energiankulutus ovat omaa luokkaansa.Tarkkaan ajoon suunniteltu ja Red Dot Award -palkittu jetPILOT-monitoimiohjauspyörä sekä ajokäyttötapojen vaihto ilman siirtymiä tekevät trukin käytöstä helppoa ja erittäin turvallista. Kattava lisävarustevalikoima erilaisine varustepaketteineen tekee trukista erityisen joustavan ja tehostaa varaston arkipäivää.Tämän keräilytrukin muita vahvuuksia ovat dynaaminen kiihtyvyys, ylivertaiset kaarreajo-ominaisuudet ja suuret nopeudet ja erinomainen kiihtyvyys. Luetteloa täydentää vielä yksilöllisesti mukautettava ohjaamo, jossa helposti käden ulottuvilla olevat hallintalaitteet tekevät työskentelystä mukavaa ja vaivatonta.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ECE 310 1 000 kg 750 mm 12,5 km/h 2 471 mm 24 V
ECE 310 HP 1 000 kg 750 mm 12,5 km/h 2 621 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?