Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EKM 202 (2018)

Pientavaran keräilytrukki 0,2 t

  • 3000 mm
  • 215 kg
  • Keräily jopa 5,3 m:n korkeudesta
  • Erittäin ketterä ja lisäksi ajo on mahdollista ajotaso nostettuna
  • Yksilöllisesti muunneltavat säilytysmahdollisuudet
  • Automaattisesti sulkeutuvien porttien ansiosta turvallinen kaikissa korkeuksissa
  • Floor-Stripes-merkinnät käytettäessä samoissa tiloissa asiakkaiden kanssa

EKM 202

Jungheinrichin ketterä ja monipuolinen pientavaroiden EKM-keräilytrukki soveltuu ihanteellisesti myymäläkäyttöön, kevyisiin huoltotöihin tai ilman lavaa tapahtuviin keräilytehtäviin. Vakaan maston ansiosta tuotteita voidaan keräillä jopa kolmannelta hyllytasolta – siksi nämä trukit ovat mielestämme paras vaihtoehto perinteisille A-tikkaille. Kompaktien mittojen ja matalan seisontakorkeuden ansiosta EKM selviää ongelmitta myymälöiden kapeista käytävistä ja matalista oviaukoista. Automaattisesti sulkeutuvat portit pitävät huolen siitä, että kuljettaja on turvassa suurissakin korkeuksissa. Lattian anturimatto edistää kuljettajan liikkumismahdollisuuksia, sillä kuljettaja voi valita vapaasti, missä kohdassa ajotasoa seisoo. Tilava ohjaamo takaa miellyttävän seisoma-asennon sekä ajon aikana että sivulle kurotettaessa – ja aina erinomaisen näkyvyyden ajosuuntaan. Ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet mahdollistavat samanaikaisen noston ja ajon, mikä tekee EKM-trukeista äärimmäisen tehokkaita.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Edut


Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EKM 202 215 kg 3 000 mm 8 km/h 1 528 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?