Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ECE 320

Keräilytrukki 2,0 t

  • 750 mm
  • 2 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho jopa 2 tonnin kuormille
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Tehokas ja turvallinen keräily saksinostopöydän ansiosta
  • Puoliautomaattinen easyPILOT-kauko-ohjaus

ECE 320

Jungheinrichin suorituskykyinen ja dynaaminen ECE 320 -matalakeräilytrukki on nousevan kuormarunkonsa ja saksinostopöytänsä ansiosta täydellinen apuri kahden lavan turvalliseen ja tehokkaaseen keräilyyn. Ergonominen trukkikonsepti yhdistettynä erinomaiseen tekniseen suorituskykyyn takaa huippuluokan keräilytehon ja optimaalisen energiatehokkuuden. Erittäin tehokas 3,2 kW:n moottori kiihtyy tehokkaasti ja yltää suuriin ajonopeuksiin. Erilaisten varustelupakettien avulla tuntikohtaista keräilymäärää voi lisätä entisestään. jetPILOT-monitoimiohjauspyörän ansiosta trukin käyttö on intuitiivista ja miellyttävää, ja se vähentää niskaan ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta. Yksilöllisesti mukautettava ohjaamo tarjoaa optimaalisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja helpottaa työskentelyä ihanteellisesti sijoitettujen hallintalaitteidensa ansiosta. Erityisen tehokasta keräilyä varten ECE-trukkiin on saatavana kauko-ohjaimella hallittava puoliautomaattinen ohjaus – tarpeeton edestakaisin kävely on historiaa.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?