Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ETV_ETM_214_216

Työntömastotrukki 1,4–1,6 t

  • 4 550 - 10 700 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Kompakti malli kapeisiin käytäviin
  • Parempi työskentelyteho suuren jäännöskapasiteetin ansiosta
  • 180°:n ja 360°:n ohjaus sujuvaan ohjailuun
  • soloPILOT-ohjausvipu intuitiiviseen käyttöön
  • Monipuolinen valikoima räätälöityjä lisävarusteita

ETV/ ETM 210-216

Jungheinrichin monipuoliset ja suorituskykyiset mallisarjan 2 työntömastotrukit tuovat varastoon vauhtia: ETV-trukkien ajonopeus on jopa 14 km/h, joten ne suoriutuvat edukseen yhtä lailla läpivirtaus-, lava- ja syväkuormaushyllyissä kuin yksi- ja monivuorokäytössäkin. Mallisarjan 2 kapeampirakenteinen ETM-malli on ykkösvalinta yksisuuntaisiin hyllystöihin tai kuormalavahyllyvarastoon. Kapeampien käytävien tuoma valtava tilansäästö mahdollistaa joustavan ajokäyttäytymisen, jota täydentävät tilava, ergonominen ohjaamo sekä intuitiivinen ja vaivaton, kuljettajan näytön avulla toteutettava käsittely. Käytä lisääntyvä työskentelyteho ja samalla alhaisempi energiankulutus hyödyksesi. Moderni käyttövoima- ja ohjaustekniikka sekä yksilöllisesti valittavat akkuvaihtoehdot tekevät Jungheinrichin työntömastotrukeista taloudellisimpia kumppaneita kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?