Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ETV Q20_Q25

Monitietyöntömastotrukit 2,0–2,5 t

  • 4 250 - 10 700 mm
  • 2 000 - 2 500 kg
  • Elektroninen kaikkien pyörien ohjaus
  • Ajosuunnan näyttö ja vaivaton ajo-ohjelman valinta
  • Turvallinen kuljetus erittäin tarkan ohjauksen ansiosta
  • Peruutuskameran ansiosta paras näkyvyys peruutettaessa poikittain (lisävaruste)
  • Erittäin kaistavakaa jarrutus poikittaisajossa

ETV Q20/ Q25

Jungheinrichin ketterät ja monipuoliset ETV Q -monitietyöntömastotrukit soveltuvat täydellisesti kaikkiin käyttökohteisiin, joissa pitkää tavaraa on kuljetettava kapeissa käytävissä ja nostettava korkealle. Sähkökäyttöisen kaikkien pyörien ohjauksen avulla jopa kahdeksan metrin pituisia kuormia voidaan kuljettaa erittäin pienessä tilassa. Mahdollisimman pienen kääntösäteen ja nopeat ajosuunnan muutokset mahdollistava 360°:n ohjaus sekä viisi käytettävissä olevaa ohjaustilaa takaavat, että trukit toimivat ajossa äärimmäisen tehokkaasti ja turvallisesti. Olipa kyse mukautetusta normaaliajosta, paikallaan kääntymisestä tai poikittais- ja rinnakkaisajosta – näille trukeille kaikki on mahdollista. Ja jo valmiiksi ohjelmoitu: kuljettajan tarvitsee vain napsauttaa ohjauspaneelia ja trukki siirtyy haluttuun ohjaustilaan. Helppo, intuitiivinen käsittely, erinomainen näkyvyys ja energiatehokkuus sekä erilaiset kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät mallisarjan Q ETV-monitietyöntömastotrukeista kaikin tavoin esimerkillisiä apureita.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?